Excalibur G870 için termal macun önerisi

Hocam, Ankara, Adana, Bursa, Konya, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Antalya şehirlerinde oturuyorsanız direkt kendiniz gidip götürebilirsiniz. Sadece bu şehirlerde var çünkü. Ben Bursadayım, gittim verdim. Bir saate yaparız dediler. Bir saat dolaştım, telefona mesaj attılar, gittim aldım, eve döndüm. Başka şehirdeyseniz arayıp bilgi almanız gerekir.
Anladım hocam teşekkürler :)

Hocam, Ankara, Adana, bursa, Konya, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Antalya şehirlerinde oturuyorsanız direkt kendiniz gidip götürebilirsiniz. Sadece bu şehirlerde var çünkü. Ben bursadayım, gittim verdim. Bir saate yaparız dediler. Bir saat dolaştım, telefona mesaj attılar, gittim aldım, eve döndüm. Başka şehirdeyseniz arayıp bilgi almanız gerekir.

Dostum ben de senin gibi Bursa'dayım. 2 gün önce aynı şekilde senin gibi bakıma verdim bilgisayarı fakat bakımdan geri alıp evde bilgisayarı açıp oyuna girince bilgisayar daha önce hiç olmayan bir şekilde ısınmadan dolayı siyah ekran verdi ve kapandı. Tekrar açtığımda bilgisayarı bakıma vermeden önceki hali ile aynı sıcaklıklarda çalışmaya devam etti. Sen sıcaklıklarda bayağı bir düşüş olmuş demişsin senin bilgisayarında acaba senin bakıma verdikten önce ve sonra olan sıcaklık değerlerini aktarabilir misin? Ona göre tekrardan servise yolum düşecek gibi gözüküyor çünkü hiç normal bir durum değil bence bu.

Dostum ben de senin gibi Bursa'dayım. 2 gün önce aynı şekilde senin gibi bakıma verdim bilgisayarı fakat bakımdan geri alıp evde bilgisayarı açıp oyuna girince bilgisayar daha önce hiç olmayan bir şekilde ısınmadan dolayı siyah ekran verdi ve kapandı. Tekrar açtığımda bilgisayarı bakıma vermeden önceki hali ile aynı sıcaklıklarda çalışmaya devam etti. Sen sıcaklıklarda bayağı bir düşüş olmuş demişsin senin bilgisayarında acaba senin bakıma verdikten önce ve sonra olan sıcaklık değerlerini aktarabilir misin? Ona göre tekrardan servise yolum düşecek gibi gözüküyor çünkü hiç normal bir durum değil bence bu.

Ben sıcak olmayan havalarda 85-90 derecelerde ekran kartı ve işlemci sıcaklığı alıyordum. Önceki açtığım konularda anlayabilirsin. Ama şu an ekran kartım Bodycam gibi bir oyunda 70 derecelerde, işlemcim de aynı şekilde.

İkisi de pumpout yapar, laptop için uygun değil.

Macunların %95'inin pumpout sorunu var.

Bunu kullanabilirsiniz.

Bu da pumpout yapmayan bir macun.

Yanlış bilgi Xigmatek için aynı macunu Excalibur G870 de kullanıyorum daha bugün değiştirdim 0 etki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı