Excalibur G870 iyi midir?

@wholeghq eğer aynı ekran kartı vs. için iade edip yeni almakla uğraşamam derseniz diğer modeller çok daha kaliteli. Atacağım modeli de önermiyorum ama illa donanım olarak fark görmek istiyorsanız diye atıyorum. Yani ne kadar kazık bir fiyata aldığınızı anlayın diye.

Bunun için iade etmeyi düşündüm ama benim 64 GB RAM oldugu için ve senin attığın model 16 GB RAM maalesef geleceğe yönelik bir oyun zor oynanilir.

512 GB yetmiyor maalesef.
SSD alın?

Bunun için iade etmeyi düşündüm ama benim 64 GB RAM oldugu için ve senin attığın model 16 GB RAM maalesef geleceğe yönelik bir oyun zor oynanilir.
Kardeşim RAM ve SSD yükseltilebilir şeyler. Ama işlemci, ekran kartı, kasa kalitesi, ekran kalitesi değiştirilebilir değil. Olsa bile çok maliyetli. Oyunlar sadece RAM ile oynanmıyor.

İade edip bunlardan birini alabilirsiniz.

Acer almasın, kronik.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne? Nitro 16 için kronik diyeni ilk kez görüyorum. Nesi kronik? :D
hocam bende bu laptoptan almayı düşünüyodum fakat almaya gittiğimde beni uyardılar acer kroniktir ve bence doğru çevremdeki arkadaşlarımdan kullanan bir kaç kişi var ısınmadan şikayetçiler

Hocam bende bu laptoptan almayı düşünüyodum fakat almaya gittiğimde beni uyardılar acer kroniktir ve bence doğru çevremdeki arkadaşlarımdan kullanan bir kaç kişi var ısınmadan şikayetçiler.
Öncelikle mağazalardaki çalışanlar ne diyorsa her zaman tam tersi doğrudur. Ayrıca her model aynı değildir. Acer'ın kötü bir modelini kullanan arkadaşınız size ısınma var dedi diye Nitro 16 kronik falan olmuyor. Sıvı metal var laptopta ne ısınması?

Acer almasın, kronik.
Marka nasıl kronik olabiliyor? Ve hayır, modelde kronik bir sorun yok. Çevrenizden duymanız bir şey değiştirmiyor elde tutulur bir dayanağınız yoksa insanlara burda yanlış bilgi vermeyin. Bu arada linkteki Nitro 16 ingilizce klavye orası biraz garip. Yurt dışı model olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı