Excalibur G870 kapandı ve açılmıyor

Wastie

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
rtx 4050
7 ay önce Casper Excalibur G870 model laptop aldım. SSD ve RAM kullanım durumuna önem veren birisiyim ve asla PC'yi zorlamam. Fakat dün fansız bir şekilde oyun oynarken bilgisayar birden kapandı. Power tuşunun LED'i yanıp sönüyor, şarj oluyor ama açmaya çalıştığımda Power tuşu ve klavye LED'leri milisayiniye yanıp sönüyor ve PC açılmıyor. Ayrıyeten Power tuşundaki LED her yandığında PC'den çıt çıt diye ses geliyor. Anakart veya işlemci yanmış mıdır sizce donanım tarafından pek anlamıyorum. Nedeni nedir?

Casper genel olarak rezalet bir marka. Isınma sorunu var. Fansız oynadığın için ısınıp kafayı yemiş olabilir. Tuşuna basılı tutarak kapat ve bir süre bekle. Sonrasında bir kontrol et.

Casper genel olarak rezalet bir marka. Isınma sorunu var. Fansız oynadığın için ısınıp kafayı yemiş olabilir. Tuşuna basılı tutarak kapat ve bir süre bekle. Sonrasında bir kontrol et.
cihaz zaten şuan kapalı durumda açılmıyor bile . power tuşu sürekli olarak yanıp sönüyor ben dokunmasam bile . anakartın ya da ekran kartının yanmasından şüpheleniyorum

Bende bir süre Casper kullandım. Aynı sorunu 1 kere yaşamıştım. Bir süre bekledikten sonra düzeldi. Bilgisayarın garantisi duruyor mu?

Bende bir süre Casper kullandım. Aynı sorunu 1 kere yaşamıştım. Bir süre bekledikten sonra düzeldi. Bilgisayarın garantisi duruyor mu?

Evet garantisi duruyor cihaz daha 6 aylık. Anakart ve ekran kartının yanması durumunda garanti karşılama yapar mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet garantisi duruyor cihaz daha 6 aylık. Anakart ve ekran kartının yanması durumunda garanti karşılama yapar mı acaba?

Yapması gerekiyor ama Casper her konuda olduğu gibi garanti konusunda da rezalet. Büyük ihtimal umursamayacaklar. Ben göndermeyi denediğimde geri dönüş yapılmadı. Bilgisayarın arkasını açıp bataryasının pinini çıkartıp takmayı denersen sorun çözülebilir.

Geri dönüş yapılmadı derken ürünü geri mi göndermediler yoksa ben mi yanlış anladım. Pin konusunda da sökersem garanti kapsamının dışına çıkmaz mı?

Geri dönüş yapılmadı derken ürünü geri mi göndermediler yoksa ben mi yanlış anladım. Pin konusunda da sökersem garanti kapsamının dışına çıkmaz mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Aradım acmadilar. Mail ile ulaşmaya çalıştım cevap vermediler.

Arkasını açmak garanti dışı bırakabilir bilmiyorum. Lenovo'da arkasını açmak garanti dışı sayılmıyor mesela. Küçük bir şey var onu dikkatlice çekip tekrar takmaktan bahsediyorum.

Sorunu nasıl çözdünüz acaba bende şuan aynı durumu yaşıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…