Excalibur G870 laptop şarjı hızlı bitiyor

Volt Valjean

Centipat
Daha fazla  
Excalibur G870 bilgisayarım var. Sadece Chrome'dan derslerimle ilgileniyorum 2 aydır. Oyun falan oynamıyorum ve şarjım Full'ken 1.30 saatte gidiyor. GPU modundan dahili moda mı almalıyım? Pek bilmiyorum nasıl kullanacağımı yeni almıştım bilgisayarı.

Dahili mod varsa pil ömrü açısından daha iyi olur sadece iGPU çalışacağı için, tasarrufa çekip Hz düşürüp parlaklık kısarak biraz daha uzun süreler elde edebilirsiniz.

Dahili moda aldığımda on board ekran kartının kaldıramayacağı bir güçle karşılaşırsa bilgisayar zarar görebilir ama değil mi? Onun yerine hibrit modda kullanmak daha mantıklı olur gibi. Gerektiğinde harici ekran kartını kullanır fazla güç istemeyen yerlerde on board ekran kartını kullanır.

Dahili moda aldığımda on board ekran kartının kaldıramayacağı bir güçle karşılaşırsa bilgisayar zarar görebilir ama değil mi? Onun yerine hibrit modda kullanmak daha mantıklı olur gibi. Gerektiğinde harici ekran kartını kullanır fazla güç istemeyen yerlerde on board ekran kartını kullanır.
Öyle bir şey yok zarar görme falan olmaz.

Excalibur G870 bilgisayarım var. Sadece Chrome'dan derslerimle ilgileniyorum 2 aydır. Oyun falan oynamıyorum ve şarjım Full'ken 1.30 saatte gidiyor. GPU modundan dahili moda mı almalıyım? Pek bilmiyorum nasıl kullanacağımı yeni almıştım bilgisayarı.
Konuyu kaçırmışım, bende de normalde 1.30 saat gidiyordu. Çok kısa bir süre bu bence bende daha idare eder hale getirdim. MUX ile laptopu harici harici diğer modlara aldım. Parlaklığı sıfıra getirdim ki inanın sıfır parlaklığı da idare ediyor. Tek sekme video açtım 2 veya 3 saati görebildim. Ben 2.5 veya 3 saatten fazla pc başında oturmayı da sevmem o yüzden iyi de oluyor.😀

Technopat Haberler

Geri
Yukarı