Excalibur G870 Laptopa evde termal macun uygulaması yapılabilir mi?

Warlxy

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarım Excalibur G870 Gaming laptop. Bakımdan yaklaşık 1 ay önce geldi. Ömür boyu performans garantisi kapsamında güya bakıma gönderdik Valorant'ta işlemci 95-99 ekran kartı 65-72 derecelerde seyrediyor. Her neyse sorum şu evde kendi başıma termal macunu, ekran kartı ve işlemciye sürebilir miyim? Bunun hakkında hiçbir tecrübem yok. YouTube'da birkaç kişinin vidoesunu izledim yapabilirim gibi hissediyorum ama bilemiyorum. Sizce yapmalı mıyım yoksa başka özel bir servise mi göndereyim onlar mı yapsın? Açıkçası çok korkuyorum geri açılmazsa, alt kapağını kırarsam veyahut kablolari karıştırırım vidayı kaybederim falan. Hiç böyle bir tecrübeniz olmadan kendi laptopuna termal macun uygulaması yapan var mı aranızda?

Hocam çoğu kişi bu uygulamayı kendi yapar zaten stres yapmana gerek yok sakin ve dikkatli şekilde videoları güzelce anlayana kadar bakarak yaparken de bakarsın yaparsın çok kasmana gerek yok.

Örnek videolar:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Açıklayıcı gibi duruyolar

Hocam çoğu kişi bu uygulamayı kendi yapar zaten stres yapmana gerek yok sakin ve dikkatli şekilde videoları güzelce anlayana kadar bakarak yaparken de bakarsın yaparsın çok kasmana gerek yok.
Bakalım bir soğutucu sipariş etmiştim o geldikten sonra sıcaklıkları kontrol edicem etki etmezse kaliteli bir macun alıp artık deneyeceğim

Örnek videolar:

Açıklayıcı gibi duruyolar.

Bakalım bir soğutucu sipariş etmiştim o geldikten sonra sıcaklıkları kontrol edeceğim etki etmezse kaliteli bir macun alıp artık deneyeceğim.

Kolaylıklar dilerim hocam umarım sorunsuz hallolur.

Yapılır tabii ki de. Dikkatli yaptığın sürece sıkıntı yok. Ben şu ana kadar toplam 6-7 kere laptop temizlemişimdir, hiç sorun yaşamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı