G870 Casper termal macun bakımı nasıl yapılır?

Hocam ne yaptın ya bende değiştireceğimde sıcaklıkta değişim olmamasından korkuyorum boşu boşuna işlem yapmayalım şimdi. Sende ne durumlar?

Bende durumlar masaustune gectim mutluyum :) laptop duruyor sıvı metale kadar denedim bir şey fark etmedi bugün terkar bakım yapayım TF 7 macun vardı katı bir macun onunla 90 100 olan ısı 84'lere kadar düştü bir tene istersen. (ısılardan kaynaklı 2 tane menteşe yuvası kırılmış dikkat etmek lazım )

Hocam naptın ya sıvı metala geçmene rağmen bişey farketmediyse biz açmayalım o zaman kapağını. Bu arada açılması ve uygulaması falan zor mu kırar mıyım yada laptop açılmazsa dıye korkuyorum.

Kanka ben çok fazla laptop söküp taktım bakım yaptim ondan rahat geldi zor tarafı yok dikkat etmen gereken bataryayı sökmek katı macun kullan sıvıdan daha iyi sıvı metal berbat bir şey dagılması cabası.

Şu an bende 2 kere tak çıkar yaptım. İlk sürdüğümü fazla sürmüşüm 1 haftada pump out yaptı bidaha açıp normal sürdüm bende. Oldu ama tatmin etmedi yani oyunlarda yine 96 derece görüyor işlemci fakat eskisinde 45-50 watt çalışırken şu an 60 watt çalışıyor performans iyileşti biraz o kadar. Bu da pump out olursa bidaha Termal ped gibi bişey varmış onu alıcam herkes öneriyor. (Kullandığım macun Cooler Master Mastergel Pro V2)

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı