Excalibur G870 laptopta ani yavaşlamalar meydana geliyor

Adem Berk Ergül

Centipat
Daha fazla  
Excalibur G870 laptopta arasıra yavaşlama oluyor, örneğin başlat menüsüne basınca daha yavaş geliyor ya da Chrome tüm uygulamalarda oluyor. Çoğunlukla uyku modundan çıkınca oluyor, yeniden başlatmadan düzelmiyor.

Keşke kargo ile İstanbul'a gönderseymişsiniz ben İstanbul'da olduğum için tramvay ile götürüyorum bölge servisine 1 saatte bakım bölgesi mi ne diye geçiyordu bundan sonra bence öyle yapın çünkü asıl o bölgelerde bakım yapıyor Casper yetkilileri fakat götürdüğünüz zaman BIOS güncellemesi diye not falan yazmayı unutmayın gher ne kadar BIOS güncellemeside dahil olsa da bakıma çıkan çıktıda mesela fan bakımı termal macun değişimi yazıyorsa yetkililer onu yapıuyor inceledikten sonra cihazı bu arada sıcaklık değerlerinizi merak ettim nedir acaba sıcaklık değerleriniz?

Boşta GPU ve CPU 45 derece(fan boşta 3300RPM)Rocket League veya ETS 2 girdiğimde CPU 95-100 GPU 65-75 civarlarında dolanıyor(5000RPM'de fan) altına soğutucu veya hava alsın diye boşluk bırakıyorum sıcaklık düşmüyor.

Boşta GPU ve CPU 45 derece(fan boşta 3300RPM)Rocket League veya ETS 2 girdiğimde CPU 95-100 GPU 65-75 civarlarında dolanıyor(5000RPM'de fan) altına soğutucu veya hava alsın diye boşluk bırakıyorum sıcaklık düşmüyor.

Bende 6 aydır bakıma götürmüyorum ekran kartı 86 derece oluyor maksimum CPU 99 derece fanlar zaten uçuyor sıcaklıkları düşürmek için termal macun ve fan temziliğinden başka da bir şey yapılamıyor excalibura o çok sıkıntı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı