Excalibur G870 laptopta düşük GPU kullanımı

Saçmalık ben neden bu cihazı aldım o zaman teşekkür ederim yardımın için yapabileceğim başka bir şey var mı?

Nasıl cozmustun acaba.
Ne zaman almıştınız hocam belki iade edebilirsiniz o bütçenize göre en iyi laptopları önermeye çalışırım.

Saçmalık ben neden bu cihazı aldım o zaman teşekkür ederim yardımın için yapabileceğim başka bir şey var mı?

Nasıl cozmustun acaba.
TV'ye bağladım da asıl Fps değerlerini alıyordum. Bir süre sonra nasıl olduysa aynı TV'ye bağlamışım gibi bütün oyunlarda harici ekran kartı devreye giriyordu. Nasıl çözdüğümü tam hatırlamıyorum ama bu şekilde uzun süre kurcalamıştım.

Harici modu seçmelisiniz. Harici, sadece ekran kartını kullanması demek. Hibrit, iGPU ile beraber ekran kartının kullanılması anlamına gelir. Dahili, sadece IGPU'nun kullanılması demektir.

Böyle bir yorum buldum benim cihazimdada harici secili senin dediğine göre iGPU kullanılmıyor o zaman.

Hatırlarsan bana çok büyük faydan olur.

İşte bende hatırlayamadım ve bu sorunla daha fazla cebelleşmedim ama düzelttikten sonra Fps oranları ciddi anlamda iyileşmişti. Valorant'ta 100-150, FPS'ten 250-300 Fps'lere, God Of War'da 40-50 FPS'ten 70-80 civarına kadar çıkmıştım.

Kaça almıştınız hocam?

Kaça almıştınız hocam?

Aldığım zaman 29'du.

Hocam yapma ya bir yolunu bulmalıyim.

Aldığım zaman 29'du.

Hocam yapma ya bir yolunu bulmalıyim.
Hocam yani şuan için aklıma monitör almanız geliyor ha o laptopta MUX Switch varsa gerek yoktur zaten. Ben biraz araştırıp geleceğim.

Hocam control center bölümünden GPU modunu harici GPU yapar mısınız?

Hocam yani şu an için aklıma monitör almanız geliyor ha o laptopta MUX Switch varsa gerek yoktur zaten. Ben biraz araştırıp geleceğim.

Hocam Control Center bölümünden GPU modunu harici GPU yapar mısınız?

Haricinde kullanıyorum zaten.

Hocam yani şu an için aklıma monitör almanız geliyor ha o laptopta MUX Switch varsa gerek yoktur zaten. Ben biraz araştırıp geleceğim.

Hocam Control Center bölümünden GPU modunu harici GPU yapar mısınız?

Az önce görüntü bagsastiricilarindan uhdesinde Graphics'i devre dışı bırakarak denedim FPS artışı oldu ve GPU kullanimi 60 70 80 90'larda dolanıyor.

Haricinde kullanıyorum zaten.

Az önce görüntü bagsastiricilarindan uhdesinde Graphics'i devre dışı bırakarak denedim FPS artışı oldu ve GPU kullanimi 60 70 80 90'larda dolanıyor.
Fps artışı ne kadar oldu peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…