Excalibur G870 laptopta The Forest'ta CPU %100 kullanılıyor

Hocam önerdiğiniz soğutucuyu satın aldım ama sıcaklıklar pek değişmedi, sıcaklıklar görev yöneticisinde 90-100 arasına düştü.

Termal bakım istiyor. Çok fazla tozlanmıştır fanlar falan. Casper'ın termal macun olarak ne kullandığını vs. bilmiyorum ama Aliexpress - Ebay üzerinden PTM 7950 alabilirsiniz isterseniz. Eğer macun yenilemeyi bilmiyorum veya laptopu sökmekten korkuyorum derseniz tanıdığınız bir bilgisayarcıya götürürsünüz belli bir ücret karşılığı temizliğini yapar ve PTM 7950 koyar tertemiz olur.

Termal bakım istiyor. Çok fazla tozlanmıştır fanlar falan. Casper'ın termal macun olarak ne kullandığını vs. bilmiyorum ama Aliexpress - Ebay üzerinden PTM 7950 alabilirsiniz isterseniz. Eğer macun yenilemeyi bilmiyorum veya laptopu sökmekten korkuyorum derseniz tanıdığınız bir bilgisayarcıya götürürsünüz belli bir ücret karşılığı temizliğini yapar ve PTM 7950 koyar tertemiz olur.

Hocam daha alalı 1 ay oldu. Ne gibi sorunlar çıkarabilir bu durum?

Casper gibi bir laptop alıp her şeyi beklememek hata olur. Keşke araştırma yapsaydınız ona göre alsaydınız. Casper'ı arayıp durumu bildirin ürün kusurlu olduğu için değişim yapmaları zorunlu.

Casper gibi bir laptop alıp her şeyi beklememek hata olur. Keşke araştırma yapsaydınız ona göre alsaydınız. Casper'ı arayıp durumu bildirin ürün kusurlu olduğu için değişim yapmaları zorunlu.
Bilerek aldım hocam internetten alma şansım yoktu, mağazada 45watt lık msi ve bu vardı maalesef. Yapacak birşey yok hocam mail gönderdim umarım geri dönüş yaparlar.

İade olmayacak sanırım. Servis raporu çıkarsa öyle iade etmeye çalışacağım. Yardımınız için teşekkürler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı