Excalibur G870 laptopun pil sağlığı normal mi?

wherwismymnd

Centipat
Selamlar, yaklaşık 2 ay önce Excalibur G870 modelini satın aldım. Az önce pil sağlığını kontrol etmek istedim ortalama %85 bir pil sağlığı ortaya çıkıyor. Bu durum normal mi?

Dosya Ekleri

• Desktop Screenshot 2025.02.11 - 00.43.00.45.png
    Desktop Screenshot 2025.02.11 - 00.43.00.45.png
    2,1 KB · Görüntüleme: 33
Hayır Max. 3-4 kere şarjını tamamen bitirmişimdir genelde hep şarjda kullanıyorum. Bu azalmanın ne gibi zararları olabilir?

Sürekli doldur boşalt pilin daha çabuk yıpranmasına sebep olur kendi özel bir programı var mı onun ile kalibre ederseniz belki kapasite artabilir sürekli şarjda kullanıyorum ben mesela.

Sürekli doldur boşalt pilin daha çabuk yıpranmasına sebep olur kendi özel bir programı var mı onun ile kalibre ederseniz belki kapasite artabilir sürekli şarjda kullanıyorum ben mesela.
Kendi uygulaması Control Center var orada sadece GPU modu falan ayarlanabiliyor. Ek olarak MSI Afterburner kullanıyorum orada var mı ve kullansam eti eder mi fikrim yok.

Kendi uygulaması Control Center var orada sadece GPU modu falan ayarlanabiliyor. Ek olarak MSI Afterburner kullanıyorum orada var mı ve kullansam eti eder mi fikrim yok.

Afterburner'da yok diye biliyorum Casper driver sayfasında cihazınız için uygun olan başka bir program var mı kontrol edin varsa kurup bakın bir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı