Excalibur G870 oyunlarda ısınıyor

Nornalleştirmez ama ısınmadığınıda söyleyemeyiz. Laptop bunlar.
Laptop bunlar derken? Her laptopun soğutması aynı mı? Soğutması iyi olan ısınmaz bu kadar basit. Her laptop ısınır diye bir şey yok.

Hocam YouTube'dan bakıyorum aynı bilgisayar benchmark testine 80-70 FPS aldığı yerde ben 40-50 alıyorum ve bilgisayar sıkışık bir alanda değil altı ve fanlarının yerleri açık.
Excaliburların kronik sorunu ısınma. Soğutma blokları berbat fanlar ısıyı dağıtıyor mu belli bile değil. Termal macunu yenileseniz bir ihtimal daha soğuk çalışabilir. Alet thermal throttling yaptığı için düşük fps alıyorsunuz.

Hocam YouTube'dan bakıyorum aynı bilgisayar benchmark testine 80-70 FPS aldığı yerde ben 40-50 alıyorum ve bilgisayar sıkışık bir alanda değil altı ve fanlarının yerleri açık.
Bilgisayar kendisi sıkışık bir alet onu demek istemiş hocam.

Normal falan değil hocam.

Dediğimi dikkatli okursanız anlarsınız zaten "O cihaz için normal" Normal şartlarda tabii ki de normal değerler değil. Cihaz ısınma sorunlu ve bunu çözmeniz pek imkanlı değil. Belki PTM7950 fayda eder.

Normal falan değil hocam.
Cihazında arkadan tek hava çıkışı mevcut, fabrika çıkışı macun dandik, fanları o kadar güçlü değil, içinde bulunan soğutma sistemide iyi değil. Sizin cihazınız zaten sobamsı bir şey.

Cihazında arkadan tek hava çıkışı mevcut, fabrika çıkışı macun dandik, fanları o kadar güçlü değil, içinde bulunan soğutma sistemide iyi değil. Sizin cihazınız zaten sobamsı bir şey.
Isınma konusunda sorun yok desek bile aldığı fps normal değil hocam 90 derece de çok yüksek bi değer 80 90 arasında inip çıkması lazım.

Isınma konusunda sorun yok desek bile aldığı fps normal değil hocam 90 derece de çok yüksek bi değer 80 90 arasında inip çıkması lazım.
Cihaz ısındığı için performans düşürüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı