Hocam YouTube'dan bakıyorum aynı bilgisayar benchmark testine 80-70 FPS aldığı yerde ben 40-50 alıyorum ve bilgisayar sıkışık bir alanda değil altı ve fanlarının yerleri açık.
Excaliburların kronik sorunu ısınma. Soğutma blokları berbat fanlar ısıyı dağıtıyor mu belli bile değil. Termal macunu yenileseniz bir ihtimal daha soğuk çalışabilir. Alet thermal throttling yaptığı için düşük fps alıyorsunuz.
Hocam YouTube'dan bakıyorum aynı bilgisayar benchmark testine 80-70 FPS aldığı yerde ben 40-50 alıyorum ve bilgisayar sıkışık bir alanda değil altı ve fanlarının yerleri açık.
Dediğimi dikkatli okursanız anlarsınız zaten "O cihaz için normal" Normal şartlarda tabii ki de normal değerler değil. Cihaz ısınma sorunlu ve bunu çözmeniz pek imkanlı değil. Belki PTM7950 fayda eder.
Cihazında arkadan tek hava çıkışı mevcut, fabrika çıkışı macun dandik, fanları o kadar güçlü değil, içinde bulunan soğutma sistemide iyi değil. Sizin cihazınız zaten sobamsı bir şey.
Cihazında arkadan tek hava çıkışı mevcut, fabrika çıkışı macun dandik, fanları o kadar güçlü değil, içinde bulunan soğutma sistemide iyi değil. Sizin cihazınız zaten sobamsı bir şey.