S Syropy Decapat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 330 Daha fazla Sistem Özellikleri Casper Excalibur G770 Intel Core I5-12450h / 8x2 3200mHz Ram / Rtx 3050 4GB / 512GB SSD / 144hz Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarımcı / Yazılım Mühendisi 31 Ocak 2025 #21 Roodex dedi: Zaten cihaz soba oldugu icin fps dusuk. Genişletmek için tıkla... Hocam cihaz çok ısındığı için performansını kendi düşürse ısı da düşmez mi? Mustafa KCR dedi: Çözüm olarak ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Soğutucu ile destekleyin termal macunu kaliteli olan ile değiştirin hocam.
Roodex dedi: Zaten cihaz soba oldugu icin fps dusuk. Genişletmek için tıkla... Hocam cihaz çok ısındığı için performansını kendi düşürse ısı da düşmez mi? Mustafa KCR dedi: Çözüm olarak ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Soğutucu ile destekleyin termal macunu kaliteli olan ile değiştirin hocam.
Roodex Decipat Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 1.768 Çözümler 4 Yer Sweden Daha fazla Sistem Özellikleri i3 12100f / RTX 3060 12 GB / 16 GB RAM Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #22 Syropy dedi: Hocam cihaz çok ısındığı için performansını kendi düşürse ısı da düşmez mi? Genişletmek için tıkla... Normalde boyle olması gerek ama performans düşürmesine rağmen soğumuyor demek ki.
Syropy dedi: Hocam cihaz çok ısındığı için performansını kendi düşürse ısı da düşmez mi? Genişletmek için tıkla... Normalde boyle olması gerek ama performans düşürmesine rağmen soğumuyor demek ki.
M Mustafa KCR Hectopat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #23 Roodex dedi: Normalde boyle olması gerek ama performans düşürmesine rağmen soğumuyor demek ki. Genişletmek için tıkla... Hocam tamam cihazda kronik sorunda bu ısınma benim cihazımda ekstra gibi değil mi aynı modeli kullanan diğer kullanıcılarda bu kadar değil
Roodex dedi: Normalde boyle olması gerek ama performans düşürmesine rağmen soğumuyor demek ki. Genişletmek için tıkla... Hocam tamam cihazda kronik sorunda bu ısınma benim cihazımda ekstra gibi değil mi aynı modeli kullanan diğer kullanıcılarda bu kadar değil
Roodex Decipat Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 1.768 Çözümler 4 Yer Sweden Daha fazla Sistem Özellikleri i3 12100f / RTX 3060 12 GB / 16 GB RAM Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #24 Mustafa KCR dedi: Hocam tamam cihazda kronik sorunda bu ısınma benim cihazımda ekstra gibi değil mi aynı modeli kullanan diğer kullanıcılarda bu kadar değil Genişletmek için tıkla... Macunun erimistir dostum, macunu yenile.
Mustafa KCR dedi: Hocam tamam cihazda kronik sorunda bu ısınma benim cihazımda ekstra gibi değil mi aynı modeli kullanan diğer kullanıcılarda bu kadar değil Genişletmek için tıkla... Macunun erimistir dostum, macunu yenile.
M Mustafa KCR Hectopat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #25 Roodex dedi: Macunun erimistir dostum, macunu yenile. Genişletmek için tıkla... Birde cihazın fan kısımlarına bakınca bayağı bir toz birikimi görünüyor
Roodex dedi: Macunun erimistir dostum, macunu yenile. Genişletmek için tıkla... Birde cihazın fan kısımlarına bakınca bayağı bir toz birikimi görünüyor
Roodex Decipat Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 1.768 Çözümler 4 Yer Sweden Daha fazla Sistem Özellikleri i3 12100f / RTX 3060 12 GB / 16 GB RAM Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #26 Mustafa KCR dedi: Birde cihazın fan kısımlarına bakınca bayağı bir toz birikimi görünüyor Genişletmek için tıkla... Onlarıda alırsan sıcaklıkların bunun gibi olmaz.
Mustafa KCR dedi: Birde cihazın fan kısımlarına bakınca bayağı bir toz birikimi görünüyor Genişletmek için tıkla... Onlarıda alırsan sıcaklıkların bunun gibi olmaz.
hido06 Decapat Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 49 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur G870/i7-12700H/RTX 4060/32 GB Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Şubat 2025 #27 Hocam oyun oynamadan önce kontrol panelinden yüksek performans modunu seçiyor musunuz?