Excalibur G870 servisi doğru düzgün bakım yapmıyor

Allahı var simdi fani cok iyi temizliyorlar ben fan degisti sanmistim tek bir toz zerresi yoktu benim sikayetim surdukleri macundan.

Genel merkezin kötü yapacagini sanmam ben anlaşmali bir yerine goturdum sanirsam avrupa yakasinda.
Soyle anlatim hatta guncel yazilim icin format falanda atabilirmisiniz dedim ucretli dediler sadece bakim yapiyorlarmis.
Zeytinburnundaki servisine gitmistim

Genel merkezde geçen yıl yaptırdım bakımı hiçbir sorun yaşamadım. Hatta kozmetik temizliğini o kadar güzel yapmışlardı ki ilk bakışta çerçeve ve tuş takımını değiştirdiler zannettim. Memnun ayrıldım, şimdi yeniden götürmem lazım, içime kurt düşürdünüz.
Genel merkezin kötü yapacagini sanmam ben anlaşmali bir yerine goturdum sanirsam avrupa yakasinda.
Soyle anlatim hatta guncel yazilim icin format falanda atabilirmisiniz dedim ucretli dediler sadece bakim yapiyorlarmis.
Dostum diğer elektronik parçalar üstünde normalde termal ped olması gerekiyor, affedersin de en dandik modellerinde (örnek G770) bile termal ped var. Bence bunu konuş servisle ve bu yapılan işlem için şikayetçi olduğunu belirt.
Yanliş degislem o surulen pembe şey kati thermal pad den cok daha iyi ısıyı yayıyor ve iletiyor.bu cihaza termal pad gitmez zaten ayni islemci gibi ciplerde sogutma blogu ile yapışık.

Boşta 39 derece

Oyum Coolermaster maker a 😅

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240823_113532_Gallery.jpg
    Screenshot_20240823_113532_Gallery.jpg
    72,7 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı