Excalibur G870 laptop var ve bir türlü soğutamıyorum. Bakımını yaptım, altına soğutucu koydum, 60 FPS kilidi koydum, bilgisayarı en düşük güçte çalıştırıyorum ama hâlâ soğutamadım. Ben bu bilgisayarı nasıl soğutabilirim?
Soğutma sistemi sıkıntılı zaten o pc lerde, sıcaklıklar ne durumdaki?Excalibur G870 laptop var ve bir türlü soğutamıyorum. Bakımını yaptım, altına soğutucu koydum, 60 FPS kilidi koydum, bilgisayarı en düşük güçte çalıştırıyorum ama hâlâ soğutamadım. Ben bu bilgisayarı nasıl soğutabilirim?
Ekran kartı ve işlemci 80'leri geçiyor. Orta grafiklere almak zorunda kalıyorum. Spider-Man: Miles Morales ve RDR 2 için son zamanlarda başka oyun oynamadığım için test edemedim diğerlerinde.Soğutma sistemi sıkıntılı zaten o pc lerde, sıcaklıklar ne durumdaki?
Hocam kaç oluyor degerler tam olarak?
Ekran kartım 80 85 arası işlemci 85 95 arası.
İki mesajımı da okursan anlarsın. Soğutucum var. RDR2 ve Spiderman: Miles Morales gibi oyunlar orta grafiklerde.Hangi oyunlarda ağır oyunlarsa normal gibi geldi soğutucu alırsanız 5 6 derece fark eder.
Her şeyi yaptıysan o zaman normal sıcaklıklar.İki mesajımı da okursan anlarsın. Soğutucum var. RDR2 ve Spiderman: Miles Morales gibi oyunlar orta grafiklerde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.