Excalibur G870 vs Tulpar T7 v20.5 17,3

Bütçe
35K
Umarım sorun yaşamadan kullanırsınız, fanlar nasıl
fanlardan rahatsız olan biri değilim yani ne desem bilmiyorum turbo fan seçeneği var onları açınca bana gayet normal geliyor fakat kişiye göre değişir ısınma sorunu büyük ölçüde azaltılmış

Hayırlı olsun o zaman

Bir şey demiyorum artık. Bu bütçede en iyi ürün ASUS TUF'dı. Bu kadar kişiyi dinlemediniz. Casper alıp işi şansa bıraktınız. Pişman olan çok kişi var. Umarım pişman olmazsınız.

Bir şey demiyorum artık. Bu bütçede en iyi ürün ASUS TUF'dı. Bu kadar kişiyi dinlemediniz. Casper alıp işi şansa bıraktınız. Pişman olan çok kişi var. Umarım pişman olmazsınız.
bakın en casper sevmeyen insan bendim ve bunların önyargı oldugunu anladım bu bütçede en iyi ürün excaliburdu sadece marka geçmişte hatalar yaptığı için önyargı var ve sanki kasanın içindekiler aynı değilmi adamlar çakma intelmi kullancaklar siz neden bu kadar önyargılısınız ve eğer bahsettiniğiniz şikayetlere şikayet sitesinden baktıysanız orası şikayet sitesi her türden şikayet var markaya göre değilde modele göre içindekilere göre yorum yapmanızı tavsiye ederim ve genellikle g770 den çok şikayet var fakat bunda işi mükemmel yapmışlar

Ben ROG kullanıyorum ROG ASUS'un en iyi 2. serisi diğeri Scar bütçelerin fazla olması lazım ki bu serileri alasınız. TUF serisi F/P seridir buna rağmen sosyalde önermeyen birkaç istisna vardır. Casper almışsınız bir şey diyemiyorum umarım sorun yaşamazsınız hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…