Excalibur G870'de FPS düşüşü

KeReMoZ31

Hectopat
Daha fazla  
Yeni laptop aldim Excalibur G870. ortalama oyun oynamak icin yetecek bir laptop, 4050'li falan bir bilgisayar ancak CS 2 oynarken 200 FPS civarlarında veriyor. Oynuyorum 2-3 round sonra 4-5 FPS'lere dusuyor. Sonra ya gir cik yapiyorum ya da beklemek zorunda kalıyorum. Daha yeni format attim her şey guncel, tum suruculer oyle tahmin ediyorum ve yuksek performans modunda kullanıyorum. Altinda sogutucu da var. Neden oldugunu hiçbir sekilde bulamadim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıcaklık değerlerinizi öğrenebilir miyiz ?

Sebebi Casper olması hocam.

Sadece CS 2 için yaşıyorsa bu sorunu CS 2 zaten sorunlu bir oyun.

Casper kullanıcısısınız galiba. Bizim laptopumuz neden CS'de yapmıyor bu ani FPS droplarını?

Bence oyuna suç atmak yerine Casper ve Monster'in çöpten üretilen cihazlar olduğunu kabul edelim

Casper kullanıcısısınız galiba. Bizim laptopumuz neden CS'de yapmıyor bu ani FPS droplarını?
Benim laptopumda yapmıyor merak etme, önce ks bir dönsün konuya o zaman zaten mesajınıza hak verebilirim.

Bence oyuna suç atmak yerine Casper ve Monster'in çöpten üretilen cihazlar olduğunu kabul edelim
Reis istersen konuyu bırakayım gideyim, laptopu kullanan biri olarak ben de fikrimi söyleyebilir miyim acaba ? Casper'ın sorunlarını sizin sorununuz dolayısıyla unutabilirim.

Benim laptopumda yapmıyor merak etme, önce ks bir dönsün konuya o zaman zaten mesajınıza hak verebilirim.

Reis istersen konuyu bırakayım gideyim, laptopu kullanan biri olarak ben de fikrimi söyleyebilir miyim acaba?

Hayır dostum estağfurullahta sende direkt oyuna çamur attın o sebeple söyledim. Bizde CS oynuyoruz ve bu droplar yok. Yani oyun sorunlu falan değil. Casper ve Monster'de alışılan şeyler bu sorunlar.

Hayır dostum estağfurullahta sende direkt oyuna çamur attın o sebeple söyledim. Bizde CS oynuyoruz ve bu droplar yok. Yani oyun sorunlu falan değil. Casper ve Monster'de alışılan şeyler bu sorunlar.

Oyun optimizasyonu iyi değil, ilk çıktığında oynamıştım 4060 ekran kartı için bile FPS değerleri iyi değildi. Şimdi düzelmiştir belki de, ama 2 FPS'e G870 kullanmama rağmen düştüğünü görmedim o yüzden cihazı da sorunlu olabilir ama ks sadece CS2 oynamıyorsa şayet kendisi konuda sadece CS2 adını vermiş bende bunu öyle kabul etmek zorundayım. O yüzden dedim.

Bu arada kendisi muhtemelen ceza yedi ondan yazamıyor. Konuyu okuyor yani.

Son düzenleme:

Evet ceza yemistim ondan yazamiyordum ısı degerleri 80 falan normal sanirim laptoplar icin.

Evet ceza yemistim ondan yazamiyordum ısı degerleri 80 falan normal sanirim laptoplar icin.
Evet normal, demek ki sıcaklıktan değil sorunun. Çıkıp girdiğinde düzelince soğutmadan şüphelenmiştim. Size tavsiyem 2 fps değerlerine düştüğünde MSI Afterburner programı aracılığı ile FPS, Gpu kullanımı, Cpu kullanımı ve ram kullanımını kontrol etmeniz bu sorunu çözmenizde yardımcı olacaktır. Bir de sadece CS2'de oluyor değil mi bu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…