Casper Excalibur G870 oyunlarda FPS değerleri nasıl?

ASUS 1.5 puanlık bir firma yani? Şikayet sitesinde ne bekliyorsun mennuniyet falan mı? Markaya göre yargılamanız ne zaman bitecek çok merak ediyorum. MSI, ASUS gibi firmalarda sorunlu model çıkarıyor diye diğer modellerinin önermeme diye bir şey var mı? Çevrende sorun yaşayanlar neyde yaşadı G770 mi yoksa daha da kötü modellerde mi :D

MSI ASUS'un 1 adet sorunlu modeli var, Casper'ın kaç tane? Modele göre yorumlamak doğru fakat bu tip güvensizliği dibine vurmuş markalarda modele bakmam.

MSI ASUS'un 1 adet sorunlu modeli var, Casper'ın kaç tane? Modele göre yorumlamak doğru fakat bu tip güvensizliği dibine vurmuş markalarda modele bakmam.
Zaten o modelleri savunmuyorum Casper'in, Casper'ide savunmuyorum sadece bu modellerinde 4-5 ay oldu hala sorun çıkmadı 1-2 aylık model değil ki bu. İleri de sorun çıkarma olasılığı düşük geldi bana.

Bende bunu anlatmaya çalışıyorum hocam şu an sorunsuz çalışıyor olabilir, şarjda bırakıp duşa kadar gidicen bir bakacaksın evin havaya uçmuş laptop yanmış ben böyle durumlarla karşılaşmak istemiyorum şahsen. 🤣

Yorum atanların hepsi yalan söylüyor yani? + bu bahsettiğim markaların hangisinin bir driver sayfası var? Güncel Bios/Driver bile sunmuyorlar, GameGaraj'ı bilmem ama çevremde Casper ve Monster kullanan arkadaşlarım var panel sorunundan tut, RAM sorununa, problem yaşamayanını görmedim, + bu tür sorunlu cihaz üreten şirketlerin 2. el piyasasıda rezalet satmak istesen bile alıcı bulamıyorsun yok fiyata satmak durumunda kalıyorsun cihazını :D

Ya yorum yapanlar doğru söylüyorlar ama o site zaten şikayet sitesi olumlu yorumlar göremezsin adam neden gelip şikayet sitesine bilgisayar çok güzel yazsin.

Ya yorum yapanlar doğru söylüyorlar ama o site zaten şikayet sitesi olumlu yorumlar göremezsin adam neden gelip şikayet sitesine bilgisayar çok güzel yazsin.
Sitede zaten pek G870 şikayeti yoktu bi tane görmüştüm bi ara baktığımda ekran açılmıyor falan demişti kronik soruna gireceğini sanmıyorum ona denk gelmiş muhtemelen. Şu cihazı ölümüne savunuyor gibi görünmek utanç verici olmasa keşke.

Sitede zaten pek G870 şikayeti yoktu bir tane görmüştüm bir ara baktığımda ekran açılmıyor falan demişti kronik soruna gireceğini sanmıyorum ona denk gelmiş muhtemelen. Şu cihazı ölümüne savunuyor gibi görünmek utanç verici olmasa keşke.

Evet bende başta 870'e olumlu bakmiyordum onceki modellerdeki sıkıntilardan dolayı hatta sırf bundan dolayı on siparste çok ucuza olmasına rağmen almamıştım gerçi pişman değilim şu an kullandığım beni gayet memnun ediyor ama çok ucuzdu yani bir modeli kötü diye diğer modellere laf söylemenin anlamı yok diye düşünüyorum umarım bir sıkıntısı da çıkmaz laptop un sonuçta ülkemizin markası.

Evet bende başta 870'e olumlu bakmiyordum onceki modellerdeki sıkıntilardan dolayı hatta sırf bundan dolayı on siparste çok ucuza olmasına rağmen almamıştım gerçi pişman değilim şu an kullandığım beni gayet memnun ediyor ama çok ucuzdu yani bir modeli kötü diye diğer modellere laf söylemenin anlamı yok diye düşünüyorum umarım bir sıkıntısı da çıkmaz laptop un sonuçta ülkemizin markası.

Şu markaları ülkemizin markası diyerekten savunmayın lütfen, tek yaptıkları başka modellere logo basıp 2 reklam yapıp satmak dediğim şey Monster için de geçerli. Monster en azından iyi bir servis desteği sunuyor.

Konu sahibi performans açısından bunu baz alabilir, ufak bir CPU farkı var sadece.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu markaları ülkemizin markası diyerekten savunmayın lütfen, tek yaptıkları başka modellere logo basıp 2 reklam yapıp satmak dediğim şey Monster için de geçerli. Monster en azından iyi bir servis desteği sunuyor.

Konu sahibi performans açısından bunu baz alabilir, ufak bir CPU farkı var sadece.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

i7 12. nesil ile i5 12. nesil arasında ki fark fazla değil mi ya?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı