Excalibur G870'de FPS düşüşü

KeReMoZ31

Hectopat
Daha fazla  
Yeni laptop aldim Excalibur G870. ortalama oyun oynamak icin yetecek bir laptop, 4050'li falan bir bilgisayar ancak CS 2 oynarken 200 FPS civarlarında veriyor. Oynuyorum 2-3 round sonra 4-5 FPS'lere dusuyor. Sonra ya gir cik yapiyorum ya da beklemek zorunda kalıyorum. Daha yeni format attim her şey guncel, tum suruculer oyle tahmin ediyorum ve yuksek performans modunda kullanıyorum. Altinda sogutucu da var. Neden oldugunu hiçbir sekilde bulamadim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sonuçta bunlara biz para verip alıyoruz eksiği fazlası neyse onu söylüyorum ben. Ama bazısı çok abartıyor.

V-Sync kaynaklı olabilir, ya da oyunun ayarları düşünce yük işlemciye biniyor ondanda olabilir.

Ekran boe 910. toplama laptop aslında bildiğin.

V-Sync kapalı ama dedıgın gıbı belki ıslmecıye yuk bınıyor olabılır zaten CS de ıslemcı bazlı bir oyun diye bılıyorum i5-12450H 2.00 GHz guzel bir ıslemcı mı?

Sonuçta bunlara biz para verip alıyoruz eksiği fazlası neyse onu söylüyorum ben. Ama bazısı çok abartıyor.

Ben sizden de benzer performans bekledim ama daha AIDA 64 ile kanıt atmadan kabul ettiniz siz nasıl? Clevo değil diyerek.

V-Sync kapalı ama dedıgın gıbı belki ıslmecıye yuk bınıyor olabılır zaten CS de ıslemcı bazlı bir oyun diye bılıyorum i5-12450H 2.00 GHz guzel bir ıslemcı mı?
CS normalde öyleydi ama grafikleri yenilediler grafikleri fullersen ikisini birden zorlar hocam.
İ5 12450H çok ısınan bir işlemci onu biliyorum, temel frekansı 2 ghz oyun için yetersiz bir frekans o yüzden sürekli 3.5 3.6 ghz ile çalışır hatta 4 ghz üzerini görür yer yer. Fena değil 4050 için.

Ben sizden de benzer performans bekledim ama daha AIDA 64 ile kanıt atmadan kabul ettiniz siz nasıl? Clevo değil diyerek.

Tecrübe etmediğim hiçbirşeyde kesin konuşmammesela G770e canlı dokundum gözle gördüm ve çöp gibi kasası olduğunu söylüyorum. Ama G870i henüz canlı görmedim oda aynıysa ona da çöp derim. Ha düzeltmişlersede kasası güzel derim. Bazıları ölümüne savunup veya gömüyor markaları sanki babalarının markasıda burada fanboyluk yapıyorlar. Ona tutuluyorum

Pekı overclock gerekır mı ınternetten bakarak yapsam.

Sen ASUS'ta kötü tecrübe yaşayıp bu forumda yazsan maşa olursun bence de burada Clevo deyip iyi yırttın yine.

Tabii ki de hayır, latpopu havaya uçurmak istiyorsan tabii Casper engel koymamış.

Bunun kasasında bir şey goremedım plastık bir kasa degıl zaten kalıtelı duruyor herhanıg bır sıkıntı yasamadım bu dedıgım sıkıntı dısı ve o kadar ısınmasına ragmen klavyeye hiç yansıtmıyor ısıyı.

Gpu modunu harici yaptıysan daha bir şeye gerek yok, o MUX ayarı çünkü.

G770'te MUX bile yok. G780 koyacaklar onun yerine artık G870'in plastik versiyonu olacakmış sanırım.

Sen ASUS'ta kötü tecrübe yaşayıp bu forumda yazsan maşa olursun bence de burada Clevo deyip iyi yırttın yine.

Tabii ki de hayır, latpopu havaya uçurmak istiyorsan tabii Casper engel koymamış.

Yanı ne yapabılırım pekı cok kotu bir durum cunku bır anda dusmesı o elı dıretk kaybedıosun kı zaten duzlemesıde 1 el surmuyor.

Bizim millette bir model olarak değil de direkt markaya çamur atma huyu var Peugeot'un eski arabaları çöptü şimdi müthiş araçlar çıkardı adamlar, ama hala aynı millette aynı kafa. Peugeot alınmaz diyen tonla insan var. PC olayı da aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…