Yeni laptop aldim Excalibur G870. ortalama oyun oynamak icin yetecek bir laptop, 4050'li falan bir bilgisayar ancak CS 2 oynarken 200 FPS civarlarında veriyor. Oynuyorum 2-3 round sonra 4-5 FPS'lere dusuyor. Sonra ya gir cik yapiyorum ya da beklemek zorunda kalıyorum. Daha yeni format attim her şey guncel, tum suruculer oyle tahmin ediyorum ve yuksek performans modunda kullanıyorum. Altinda sogutucu da var. Neden oldugunu hiçbir sekilde bulamadim.
Ben neden G870 alınmaz diye konu açmıştım adam ilk mesajına ASUS'un en ucuz VA monitörünü almış ghostingli diye şikayete gelmiş toplu linç başladı konu altında zor durdurdum konu Casper'dan ASUS'a kaydı.
Marka fanatikliği yapmaya gerek yok. ASUS dünya markasıda olsa onunda iyi-kötü ürünü var. Millet markasına bakıp model çok iyi olsa da gömebiliyor. Ya da marka iyi ama modeli kötü olsa da, olsun onu ASUS ürettiyse iyidir falan diyebiliyor yanlış bir durum bu.
Marka fanatikliği yapmaya gerek yok. ASUS dünya markasıda olsa onunda iyi-kötü ürünü var. Millet markasına bakıp model çok iyi olsa da gömebiliyor. Ya da marka iyi ama modeli kötü olsa da, olsun onu ASUS ürettiyse iyidir falan diyebiliyor yanlış bir durum bu.
Kankam 80 derece bandında geziyorsa sıcaklıklar normal zaten. Ama tavsiyem kaliteli bir termal macun alıp herhangi bir bilgisayarcıda veya kendin bile değişimini yapabilirsin veya Casper servisine yolla onlar değişsin. Senede 1 yap daha stabil olur sıcaklık değerleri.
Bazen şeye denk geliyorum, G870 konusu açıyor ilk mesajlara yanıt gelmiş. Bende yazayım o zaman aynı sorun bende yok yardımım olur diye belki, yazıyorum adam yok, zaten forumda da yeni. Sorun konusu açıyor kendisi dönmüyor. Baya böyle bir durum yaşadım.
Bu da var evet ASUS'unda var 1-2 modeli öyle. Ama abi onlar ASUS-MSI aslaa kötü olamaz falan diyor adam bana.olum 50 watt diyorum ekran kartı. Ekran kartı watt ne diyor. Gelde bu adama sorunu anlat. Orada kestim muhabbeti.
Bu da var evet ASUS'unda var 1-2 modeli öyle. Ama abi onlar ASUS-MSI aslaa kötü olamaz falan diyor adam bana.olum 50 watt diyorum ekran kartı. Ekran kartı watt ne diyor. Gelde bu adama sorunu anlat. Orada kestim muhabbeti.
Ben normalde G870 güzellemesi yapma derdimde yok, bana kalırsa iade şansı olana iade etme demem ama MSI Thin'in 45W ekran kartını görünce diyorum G870 daha iyi bir baktım konu sahibi sen nasıl Casper dersin diye bir küfür etmediği kalmıştı. Bir de aslında bu modelleri genelde ucuz veya aile zoru ile seçen çok mağazalara gidip. İnternetten böyle aşırı uygun fiyata gelmediği sürece ben Casper alacağını düşünmüyorum birinin. Mesela burada da ks 24K paraya aldım diyor fiyatını iyi almış ondan da iade et demedim. Yoksa konuya yazmazdım bile. Ha varsa 24K paraya daha iyisi orasına karışmam.
Ben normalde G870 güzellemesi yapma derdimde yok, bana kalırsa iade şansı olana iade etme demem ama MSI Thin'in 45W ekran kartını görünce diyorum G870 daha iyi bir baktım konu sahibi sen nasıl Casper dersin diye bir küfür etmediği kalmıştı. Bir de aslında bu modelleri genelde ucuz veya aile zoru ile seçen çok mağazalara gidip. İnternetten böyle aşırı uygun fiyata gelmediği sürece ben Casper alacağını düşünmüyorum birinin. Mesela burada da ks 24K paraya aldım diyor fiyatını iyi almış ondan da iade et demedim. Yoksa konuya yazmazdım bile. Ha varsa 24K paraya daha iyisi orasına karışmam.
O MSI düşman başına o ne öyle ya. Harbi Allah düşmanıma o laptopa para vermeyi nasip etmesin ama bilmeyen adam için o MSI dünya markası bu da gariban Casper bir olamaz. Ama Casper harbi o MSI yanında 4090 sistem gibi kalır.
O MSI düşman başına o ne öyle ya. Harbi Allah düşmanıma o laptopa para vermeyi nasip etmesin ama bilmeyen adam için o MSI dünya markası bu da gariban Casper bir olamaz. Ama Casper harbi o MSI yanında 4090 sistem gibi kalır.
Casper'ı fiyatı 140W'a veya 100W üzeri güçte global markalara yakınsa tamam ben yine global markalar tarafındayım ama MSI Thin gibi çöp bir modeli de gidip savunamam. Zaten 45W diye MSI'ın o model biraz ucuz oluyor G870 gibi modellerin fiyatındalar aşağı yukarı, o yüzden kuduracaklarını bildiğimden G870 bile daha iyi yazıyorum adam ona takılıyor. Yazık gerçekten. Şeylere de denk geliyorum, Casper karşıtı olup Monster'ın Tongfang kasa modellerini tutan. Monster'ın Tongfang kasasını bende tutarım ama fiyatı global markaların 140W Gpu'su ile aynı ne anladım o zaman Monster'a para vermeyi? Kısaca bunlar tamamen bütçe meselesi 24K'ya iade et desem ne alabilecek önemli olan o aslında.