Excalibur G870'te 2.1 HDMI desteği var mı?

Enes Erol1

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben laptopun ekranı çok küçük olduğu için görme zoruluğu yaşıyorum. bunun için bir monitör alacağım ama PC'im destekler mi diye kararsız kaldım. araştırdım bulamadım .144Hz laptopun ekranı, ben 300Hz almayı düşündüm hatta alacağım model de bu rampage crimson cr25r300" için arama sonucu.
Bir de DisplayPort dönüştürücüsü alıp öyle kullansam verim alabilir miyim acaba?

Merhaba arkadaşlar, ben laptopun ekranı çok küçük olduğu için görme zoruluğu yaşıyorum. Bunun için bir monitör alacağım ama PC'm destekler mi diye kararsız kaldım. Araştırdım bulamadım. 144Hz laptopun ekranı, ben 300Hz almayı düşündüm hatta alacağım model de bu rampage crimson cr25r300" için arama sonucu.
Bir de DisplayPort dönüştürücüsü alıp öyle kullansam verim alabilir miyim acaba?

Alacağın model çöp. Cihazın tam modeli nedir? En kötü ihtimalle HDMI 2.0 vardır. Casper sitesinde detaylı olarak özelikleri belirtmiyor maalesef. HDMI 2.1 varsa bile 1080P'de en fazla 240 Hz alabilirsin. HDMI to DisplayPort gibi dönüştürücüler işe yaramaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı