Rehber Misaka26 ile iPhone'nuzda olmayan özellikleri ekleme

Araştırdım ben garantiye etkisi yok Config dosyasını sıfırladığında telefon eski haline dönüyor çünkü. Çok fazla özellik tiklersen boot loopa düşebilirmiş onu da ITunes'ya da 3uTools üzerinden sıfırdan iOS yazdırınca halledilir. Çok fazla işinize yarayan bir özellik açmayacaksanız kullanmayın derim. Apple'ın AI'sini çalıştırdım, artı olarak Always on Display. AI'den dolayı Face ID devre dışı kaldı, ekran ve pil servis olarak gözüküyordu + SIM kart algılamadı. Config'i sıfırlayıp şu an sadece Always on Display kullanıyorum. Şu anda da telefon kameraya uyarı veriyor tanınamadı diye. Kullanmaya engel değil diye ellemedim.

Merhaba nasıl sıfırladığınızı öğrenebilir miyim acaba?

Garantiye etkisi var mı?

Hayır garantiye etkisi yok, geri alınabilir bi' işlem.

Hocam garantiyi etkiler mi veya cihazın çöp olma gibi bir durumu var mı?

Çöp olma durumu yok en kötü loopa girebilir, o da zaten bahsettiğim cihazlarda oluyor.

iPhone 6S'te çalışır mı?

Hayır hocam çalışmaz minimum iOS 16 olmalı.

@saygısızlık yapma
Sizin paragrafınıza ayrı bi' bölüm açmak istedim. Face ID sorununu evet bende yaşadım, onunla alakalı çözüm konusu açıyordum şimdi. Face ID dışındaki problemler ise misaka ile alakalı değildir büyük ihtimalle cünkü kimsenin basına gelmemiş. Bende 2 tane iPhone cihaza uyguladım ama sorun yaşamadım.

Merhaba nasıl sıfırladığınızı öğrenebilir miyim acaba?

Misaka26 mı yoksa telefonu mu?

Selamlar,

Bu rehberimde misaka26 ile eski iPhone'nuzda olmayan (AOD, Dynamic Island, Apple Intelligence vb.) Özellikleri nasıl ekletebileceğinizi anlatacağım.

not:
Ben kendi ana cihazım iPhone 13'te denedim. İş profiline sahip IPhone'larda sorun çıkarıyormuş, iş cihazlarında denemeyin o yüzden.

Bunu yapabilmeniz için bilgisayar şart.
İhtiyaçlar:
Bilgisayarda Apple driver yoksa 3uTools’da lazım.
adım 1:
Bu kısımdan mobilegestalt kestirmesini indirin. Bu dosya bilgisayar üzerinden işlem yapacağımız zaman lazım olacak.

adım 1.2:
Eklediğimiz kestirmeyi açalım karşımıza gelen her şeyi onaylayalım güncelleme isterse onu “later” deyip geçelim.

adım 1.3:
Burayı bu şekilde ilerleyelim.

Eki Görüntüle 2609756

Nsstring dosyasına tıklayıp bu kısmı da bu şekilde halledip dosyalara kaydediyoruz.

Eki Görüntüle 2609758

adım 1.4:

Dosyalara kaydettiğimiz dosyayı bilgisayara aktarın.

adım 2:

Misaka26’yı bilgisayara kuralım. Aşağıda Windows ve Mac seçenekleri bulunuyor.

adım 2.1:
Telefonu bilgisayara bağladıktan sonra kurduğumuz Misaka'yı açıp plist dosyamızı seçelim.

adım 2.2:
Karşımıza çokça seçenek çıktı. Bunlardan hangilerini telefonunuza eklemek istediğiniz tamamen size bağlı. Liste uzun aşağı kaydırıp fazlasına erişebilirsiniz.

Eki Görüntüle 2609763

adım 2.3:
Burada cihaz model kodunu iPhone17, 3

Eki Görüntüle 2609764

Olarak değiştirip apply tuşuna basıp telefonu yeniden başlatalım.
İşlemleri tamamladık, artık telefonunuzda güncel iOS/iPadOS özelliklerinin tamamı var.

Örnek gösterim:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Pildeki şarj sınırı:

Eki Görüntüle 2609795

Apple Intelligence:

Eki Görüntüle 2609796

Pil devri:

Eki Görüntüle 2609797

14'ten eski cihazlarda kaza algılama yok, onu da bu şekilde açabiliyoruz.

Eki Görüntüle 2610118

Daha çok fazla şey var ben ufak gösterim yaptım.

Umarım beğenmişsinizdir, güzel yorumlarınızı bekliyorum.

Neredeyse 450 devirde 95 pil sağlığı ne hocam, nasıl yaptın Allah için söyle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı