changlii Femtopat Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Kadın Bugün 12:34 #1 Riot Vanguard Secure Boot hatası için gerekiyor fakat ben menüde bulamadım öyle bir şey, video da izledim birkaç tane, model Excalibur g870. Dosya Ekleri 20251130_123335.jpg 99,4 KB · Görüntüleme: 10 20251130_123404.jpg 112,6 KB · Görüntüleme: 11
Riot Vanguard Secure Boot hatası için gerekiyor fakat ben menüde bulamadım öyle bir şey, video da izledim birkaç tane, model Excalibur g870.
Çözüm Leon Dayı Bugün 14:37 Restore to Default yapın ve Security kısmını atın hiçbir ayarı ellemeden.
KS KS changlii Femtopat Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Kadın Bugün 13:00 #11 Leon Dayı dedi: UEFI Secure Boot seçeneğini de açıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Seçilebilir değil şuan ondan önce farklı bir şeyi vs mi aktif etmek gerekiyor acaba? Artı 0 Eksi
Leon Dayı dedi: UEFI Secure Boot seçeneğini de açıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Seçilebilir değil şuan ondan önce farklı bir şeyi vs mi aktif etmek gerekiyor acaba?
Leon Dayı Megapat Cep Doktoru Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 13.319 Makaleler 9 Çözümler 71 Yer İstanbul, Türkiye Bugün 13:02 #12 changlii dedi: Seçilebilir değil şu an ondan önce farklı bir şeyi vs mi aktif etmek gerekiyor acaba? Genişletmek için tıkla... Change to Customization seçeneğine basıp deneyin. Son düzenleme: Bugün 13:17 Artı 0 Eksi
changlii dedi: Seçilebilir değil şu an ondan önce farklı bir şeyi vs mi aktif etmek gerekiyor acaba? Genişletmek için tıkla... Change to Customization seçeneğine basıp deneyin.
KS KS changlii Femtopat Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Kadın Bugün 13:06 #13 Leon Dayı dedi: Change to Customization seçeneğine basıp deneyin. Genişletmek için tıkla... O da aynı şekilde seçilebilir değil, sadece secure boot ve restore to default seçilebilir gözüküyor. Artı 0 Eksi
Leon Dayı dedi: Change to Customization seçeneğine basıp deneyin. Genişletmek için tıkla... O da aynı şekilde seçilebilir değil, sadece secure boot ve restore to default seçilebilir gözüküyor.
Leon Dayı Megapat Cep Doktoru Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 13.319 Makaleler 9 Çözümler 71 Yer İstanbul, Türkiye Bugün 13:09 #14 changlii dedi: O da aynı şekilde seçilebilir değil, sadece Secure Boot ve restore to default seçilebilir gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Restore to Default yapın bakalım. Artı 0 Eksi
changlii dedi: O da aynı şekilde seçilebilir değil, sadece Secure Boot ve restore to default seçilebilir gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Restore to Default yapın bakalım.
KS KS changlii Femtopat Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Kadın Bugün 13:38 #15 Leon Dayı dedi: Restore to Default yapın bakalım. Genişletmek için tıkla... Yaptım şuan seçilebilir gözüküyor change to customization. Artı 0 Eksi
Leon Dayı dedi: Restore to Default yapın bakalım. Genişletmek için tıkla... Yaptım şuan seçilebilir gözüküyor change to customization.
Leon Dayı Megapat Cep Doktoru Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 13.319 Makaleler 9 Çözümler 71 Yer İstanbul, Türkiye Bugün 13:40 #16 changlii dedi: Yaptım şu an seçilebilir gözüküyor change to customization. Genişletmek için tıkla... UEFI Secure Boot seçeneği seçilebiliyor mu ona bakın. Artı 0 Eksi
changlii dedi: Yaptım şu an seçilebilir gözüküyor change to customization. Genişletmek için tıkla... UEFI Secure Boot seçeneği seçilebiliyor mu ona bakın.
KS KS changlii Femtopat Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Kadın Bugün 13:41 #17 Leon Dayı dedi: UEFI Secure Boot seçeneği seçilebiliyor mu ona bakın. Genişletmek için tıkla... Yok hala seçilemiyor sadece secure boot, change to customization ve restore to default seçilebilir. Artı 0 Eksi
Leon Dayı dedi: UEFI Secure Boot seçeneği seçilebiliyor mu ona bakın. Genişletmek için tıkla... Yok hala seçilemiyor sadece secure boot, change to customization ve restore to default seçilebilir.
Leon Dayı Megapat Cep Doktoru Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 13.319 Makaleler 9 Çözümler 71 Yer İstanbul, Türkiye Bugün 13:49 #18 changlii dedi: Yok hala seçilemiyor sadece Secure Boot, change to customization ve restore to default seçilebilir. Genişletmek için tıkla... Change to Customization seçeneğine tıklayıp görsel atar mısınız? Artı 0 Eksi
changlii dedi: Yok hala seçilemiyor sadece Secure Boot, change to customization ve restore to default seçilebilir. Genişletmek için tıkla... Change to Customization seçeneğine tıklayıp görsel atar mısınız?
KS KS changlii Femtopat Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Kadın Bugün 13:53 #19 Leon Dayı dedi: Change to Customization seçeneğine tıklayıp görsel atar mısınız? Genişletmek için tıkla... tabii Dosya Ekleri 20251130_135238.jpg 92,8 KB · Görüntüleme: 3 Artı 0 Eksi
Leon Dayı dedi: Change to Customization seçeneğine tıklayıp görsel atar mısınız? Genişletmek için tıkla... tabii
Leon Dayı Megapat Cep Doktoru Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 13.319 Makaleler 9 Çözümler 71 Yer İstanbul, Türkiye Bugün 13:53 #20 changlii dedi: Tabii Genişletmek için tıkla... Yes yapın ve tekrar kontrol edin. Artı 0 Eksi