Excalibur G900 95 dereceye ulaşıyor

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Casper Excalibur G900 1075-BV60X
i7-10750H 2.60GHz - 5GHz
RTX 2060 6GB
Cruical 16GB 2666Mhz
KIOXIA-EXCERIA SATA SSD 480GB
Meslek
Öğrenci
Laptop aldığımdan beri böyle. 2 ay önce Cooler Master MasterGel Pro termal macunla macunu yeniledim. Ancak hala oyunlarda 95 dereceyi görüyor ve işlemci kullanımı %40ı geçmiyor bu yüzden kasmalar ve düşük FPS sorunları yaşıyorum.
Not: Undervolt kilidim açık, yardımcı olabilirseniz undervolt yapabilirim.

İşlemci: i7 10750H.
GPU: RTX 2060 6 GB.
RAM: 16 GB.
SSD: SATA 480GB.

Dipnot: Rampage Prote R6 soğutucum var ve direkt prize bağlı.

Termal macun yerine termal ped alsaydın daha iyi olurmuş. Honeywell PTM 7950 idi sanırım.
Coolermaster Mastergel Pro f/p açısından iyi diye almıştım. Arkadaşım da kendi laptopunda kullandı yaklaşık 6 derece düşüş sağladı.

Laptop aldığımdan beri böyle. 2 ay önce Cooler Master MasterGel Pro termal macunla macunu yeniledim. Ancak hala oyunlarda 95 dereceyi görüyor ve işlemci kullanımı %40ı geçmiyor bu yüzden kasmalar ve düşük FPS sorunları yaşıyorum.

Klasik casper işte hocam ısınma sorunlu kalitesiz ürün üretiyorlar hep,garantisi varsa hiç uğraşmayın gönderin hallederler.

oyun oynarken fan'I turbo modda kullanın ve control center'I performans modunda kullanıp deneyin.

Klasik Casper işte hocam ısınma sorunlu kalitesiz ürün üretiyorlar hep, garantisi varsa hiç uğraşmayın gönderin hallederler.

Ürünü Ağustos sonu 2.el 14.000₺ ye aldım benden önceki sahibi sadece LoL oynamış yurt dışına çıkacağı için sattı. Zaten 2021'de alınmış garantisi vs. yok şu an

Oyun oynarken Fan'ı Turbo modda kullanın ve Control Center'ı performans modunda kullanıp deneyin.

Fanı hep Turbo modda Gaming modda kullanıyorum gündelik kullanımda dengelide veya hiç fan sesi istemiyorsam güç tasarrufunda kullanıyorum.

Ürünü Ağustos sonu 2.el 14.000₺ ye aldım benden önceki sahibi sadece LoL oynamış yurt dışına çıkacağı için sattı. Zaten 2021'de alınmış garantisi vs. yok şu an

Fanı hep Turbo modda Gaming modda kullanıyorum gündelik kullanımda dengelide veya hiç fan sesi istemiyorsam güç tasarrufunda kullanıyorum.

Casper hep sorunlu bir bilgisayar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Casper hep sorunlu bir bilgisayar.

Biliyorum, bana böyle bir şey söyleme gereği neden duyduğunu anlamadım. Zaten deneyimlemişim ve bu fiyata böyle bir laptop yoktu.

Biliyorum, bana böyle bir şey söyleme gereği neden duyduğunu anlamadım. Zaten deneyimlemişim ve bu fiyata böyle bir laptop yoktu.

Kalitesiz olduğu için fiyatları öyle.

Casper'larda undervolt pek bir işe yaramıyor tek çareniz bakım ve termal macun.

Thermal Grizzly 12.8w/mk 1 grlik bu macun işe yarar hocam bir arkadaşımda da vardı işe yaramıştı sizde yarar mı bilmiyorum, soğutucu kullanmak ısınmayı önlemez fazla bu arada iyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı