Casper düşmanlığına gerek yok. Casper'ın İstanbul'daki şirketlerinden birisinde çalıştım. Orada çalışan 10'dan fazla kişi ve şirketin sahibiyle tanışım. İlk öncelikleri iş bilgisayarı olarak başladığı için oyunda abartılacak kadar kaliteli değil ancak gömdüğünüz kadar da değil. Excalibur ise gayet iyi performanslar veren bir bilgisayar. Sadece içindekilerine göre biraz pahalı ancak sebebi ise laptop olmasıdır.
15000 TL'lik cihazları fena değil zaten. Bütçe 12000 TL civarı. 14000'den sonrası belki bakılabilir Monster. O bütçede en iyisi MSI Alpha 17.
Aslında yine önermem de, neyse.
Hayatımın en büyük hatalarından biriydi Casper almak. İnsanlar boşa Casper alma demiyormuş. Ürün performans açısından çok kötü olduğu gibi, arızalı olduğunu kanıtladığım halde servis umursamıyor. Oyunları düşük ayarlarda oynayabiliyorum. Onda bile ekstra soğutucu zor fayda ediyor. Kaç kaçabildiğin kadar.