Excalibur G900 alınır mı?

Bütçe
12000
Yahu ne fanboyu. Alüminyum kasa diyorum. Kaliteli malzeme diyorum. Daha önce hiç o kasayı kullandın mı diyorum?

Kullandım diyorum. Dandik diyorum. Çok ısınıyor diyorum. Alınmaz diyorum.
Dostum ne diyorsun? RX 5600M hatta çoğu oyunda geçiyor, aşağı yukarı eşit kartlar. Lütfen yanlış bilgi verme.

Malzeme kalitesi/güvenirlik/soğutma açısından MSI'dan daha kötü, neyi tartışıyorsunuz?
Ağzınıza sağlık. Anlatamıyoruz ki.

Dostum ne diyorsun? RX 5600M hatta çoğu oyunda geçiyor, aşağı yukarı eşit kartlar. Lütfen yanlış bilgi verme.

Malzeme kalitesi/güvenirlik/soğutma açısından MSI'dan daha kötü, neyi tartışıyorsunuz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Lowda evet.

Kullandım diyorum. Dandik diyorum. Çok ısınıyor diyorum. Alınmaz diyorum.

Ağzınıza sağlık. Anlatamıyoruz ki.
5 aydır kullanıyorum.
1608713918051.png

10875H 😉

Casper düşmanlığına gerek yok. Casper'ın İstanbul'daki şirketlerinden birisinde çalıştım. Orada çalışan 10'dan fazla kişi ve şirketin sahibiyle tanışım. İlk öncelikleri iş bilgisayarı olarak başladığı için oyunda abartılacak kadar kaliteli değil ancak gömdüğünüz kadar da değil. Excalibur ise gayet iyi performanslar veren bir bilgisayar. Sadece içindekilerine göre biraz pahalı ancak sebebi ise laptop olmasıdır.

Hayatımın en büyük hatalarından biriydi Casper almak. İnsanlar boşa Casper alma demiyormuş. Ürün performans açısından çok kötü olduğu gibi, arızalı olduğunu kanıtladığım halde servis umursamıyor. Oyunları düşük ayarlarda oynayabiliyorum. Onda bile ekstra soğutucu zor fayda ediyor. Kaç kaçabildiğin kadar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı