Excalibur G900 alınmalı mı?

Hiç incelemesine bakmadım RTX ile 1660 Ti'ın pek bir farkı yok mu diyorsunuz? Şimdi aldığım laptop beni bir 7 sene götürmesi lazım oyunlarda ona göre bir laptop almak istiyorum. Şuanki laptopum 940MX Ti en güzel oyunları açıyordu 3 senede çöp oldu 2017'den beri hiçbir oyunu açmıyor doğru dürüst. Bununda öyle olmasını istemiyorum. En azından beni bir 2027 2026'ya kadar oyun olarak götürmesini istiyorum.

İş için değil de daha çok oyun ve yayın yapmak için kullanacağım.

Dediğim gibi en iyi G900 olur yayın konusunda harika bir laptoptur.

Anladım bir konu oluşturayım o zaman masaüstü sistemiyle ilgili. Artık mecbur masaüstü dizicez. Peki sizce 9000'e güzel bir sistem toplayabilir miyim?

Baktığın laptoplar 13000 lira falan, sen 9000 liraya onlardan çok daha iyi özellikli PC dizersin ama biraz eklersen RTX3070 alabilirsin gibi duruyor ki bu ekran kartı gerçek bir canavar. İstediğin kadar kullan asla herhangi bir oyunda kasmaz. 4K oynasan bile. Sistem bakacaksan PC hocası, Donanım arşivi gibi kanalların indirimli hazır sistemlerine bak. Daha ucuza geliyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı