Excalibur G900 laptopta CS 2 130 FPS veriyor

mesutyilmaq

Hectopat
Daha fazla  
3 ay önce yeni bir gaming laptop aldım. Öncelikle sistemde RTX 3060, i7 11600H ve 16 GB RAM bulunmakta fakat hiç beklediğim gibi FPS'ler alamıyorum. CS:GO'da 130, Assassin's Creed: Unity ortalama 80, God of War 50 gibi olması gerekenin çok altında FPS'ler alıyorum. Çözüm önerisi olan varsa bekliyorum.

Benim laptopta i5 11320H RTX3050 var ama GoW da seninle aynı alıyorum acaba driverların güncel mi? Ve GoW ayarların ney

Bu şekilde bilgisayarı daha çok yormak istemiyorum. Bu özelliklere sahipken "dengeli" modda da bu FPS'leri almamam gerekiyor.

O laptop zaten boşta bile yoruluyor. CMD'yi yönetici olarak açın ve şu komutu girin;
powercfg -duplicatescheme E9A42B02-D5DF-448D-AA00-03F14749Eb61
Sonra güç seçeneklerine eklenen nihai performans modunu seçin.

Zaten şu anda yüksek performans modunda. Daha yükseğe alarak bilgisayarımın ömrünü azaltmak istemiyorum. Dengeli şartlarda da bundan yüksek fps almam gerektiğini düşünüyorum.

Zaten şu anda yüksek performans modunda. Daha yükseğe alarak bilgisayarımın ömrünü azaltmak istemiyorum. Dengeli şartlarda da bundan yüksek fps almam gerektiğini düşünüyorum
Dengeli modda bu fps normal. Bende Asus Tuf F15 kullanıyorum RTX3050 İ712700H 16 GB RAM mevcut. Ekran kartı normal modaa ve bilgisayar performans modundayken valorantta en düşşük ayarlarda 150 fps alıyorum. Ekran kartını max yapıp Turbo moda aldığımda bu fps değeri 350 ye çıkıyor. Sen dediğğimi bir dene.

Dengeli modda bu fps normal. Bende Asus Tuf F15 kullanıyorum RTX3050 İ712700H 16 GB RAM mevcut. Ekran kartı normal modaa ve bilgisayar performans modundayken valorantta en düşşük ayarlarda 150 fps alıyorum. Ekran kartını max yapıp Turbo moda aldığımda bu fps değeri 350 ye çıkıyor. Sen dediğğimi bir dene.
Ekran kartını turbo moda nasıl alacağım?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı