Thargkrom
Hectopat
Daha fazla
Valla hocam genele baktığında tabi haklısın ama senin yaptığın gibi hiçbir sebep sunmadan alma demeleri adama niye diye sordurur. Ben aldığım zaman ısı ve garanti sorunları olduğunu söylediler aldım ve abartılacak bir problem yaşamadım. Servise bakım için 4-5 kez birinde de fanın ses yapması sonucunda gittim bir iki saat içerisinde garantisi bitmesine rağmen fanı değiştirdiler merdiven altı bilgisayarcılar fan için 100 liradan aşağı fiyat çekmezken serviste o zamanın parasıyla 30-40 lira gibi bir paraya yaptırdım. Kendim ve çevremde alanlarda ısı dışında bir problem göremedim. Isı sorununu da işlemcinin boost özelliğini devre dışı bırakarak çözdüm. Fps'e hiçbir etkisi olmuyor ve cihaz 90 derecelerde çalışırken 65 civarında oynuyorum. Dediğim gibi yazma sebebim tamamen yaşadığı sorunu sebep belirtmeden saldırırcasına alma diyenlere yönelikti.Senin memnun olman ona bir şey olacağı anlamına gelmiyor ASUS mu daha iyi marka Casper mi tabii ki ASUS Casper diyen hiçbir şey bilmiyordur öyle bir fiyat varken neden riske girip Casper alsın ASUS alir oranlar onu gösteriyor ASUS dami daha çok şikayet var casperdami bunlar zaten yeterli
@NamesiS5050
Ha ekleyeyim bugün alacak olsam muhtemelen farklı markalara yönelirim. Bunun markayla bir alakası yok tamamen çok övülen markaların ne gibi artısı var onu denemek istiyorum. Asus veya Lenovo alırım gibi duruyor ilerleyen aylarda.Valla hocam genele baktığında tabi haklısın ama senin yaptığın gibi hiçbir sebep sunmadan alma demeleri adama niye diye sordurur. Ben aldığım zaman ısı ve garanti sorunları olduğunu söylediler aldım ve abartılacak bir problem yaşamadım. Servise bakım için 4-5 kez birinde de fanın ses yapması sonucunda gittim bir iki saat içerisinde garantisi bitmesine rağmen fanı değiştirdiler merdiven altı bilgisayarcılar fan için 100 liradan aşağı fiyat çekmezken serviste o zamanın parasıyla 30-40 lira gibi bir paraya yaptırdım. Kendim ve çevremde alanlarda ısı dışında bir problem göremedim. Isı sorununu da işlemcinin boost özelliğini devre dışı bırakarak çözdüm. Fps'e hiçbir etkisi olmuyor ve cihaz 90 derecelerde çalışırken 65 civarında oynuyorum. Dediğim gibi yazma sebebim tamamen yaşadığı sorunu sebep belirtmeden saldırırcasına alma diyenlere yönelikti.