Excalibur G911 2023 alınır mı?

Senin memnun olman ona bir şey olacağı anlamına gelmiyor ASUS mu daha iyi marka Casper mi tabii ki ASUS Casper diyen hiçbir şey bilmiyordur öyle bir fiyat varken neden riske girip Casper alsın ASUS alir oranlar onu gösteriyor ASUS dami daha çok şikayet var casperdami bunlar zaten yeterli

@NamesiS5050
Valla hocam genele baktığında tabi haklısın ama senin yaptığın gibi hiçbir sebep sunmadan alma demeleri adama niye diye sordurur. Ben aldığım zaman ısı ve garanti sorunları olduğunu söylediler aldım ve abartılacak bir problem yaşamadım. Servise bakım için 4-5 kez birinde de fanın ses yapması sonucunda gittim bir iki saat içerisinde garantisi bitmesine rağmen fanı değiştirdiler merdiven altı bilgisayarcılar fan için 100 liradan aşağı fiyat çekmezken serviste o zamanın parasıyla 30-40 lira gibi bir paraya yaptırdım. Kendim ve çevremde alanlarda ısı dışında bir problem göremedim. Isı sorununu da işlemcinin boost özelliğini devre dışı bırakarak çözdüm. Fps'e hiçbir etkisi olmuyor ve cihaz 90 derecelerde çalışırken 65 civarında oynuyorum. Dediğim gibi yazma sebebim tamamen yaşadığı sorunu sebep belirtmeden saldırırcasına alma diyenlere yönelikti.

Valla hocam genele baktığında tabi haklısın ama senin yaptığın gibi hiçbir sebep sunmadan alma demeleri adama niye diye sordurur. Ben aldığım zaman ısı ve garanti sorunları olduğunu söylediler aldım ve abartılacak bir problem yaşamadım. Servise bakım için 4-5 kez birinde de fanın ses yapması sonucunda gittim bir iki saat içerisinde garantisi bitmesine rağmen fanı değiştirdiler merdiven altı bilgisayarcılar fan için 100 liradan aşağı fiyat çekmezken serviste o zamanın parasıyla 30-40 lira gibi bir paraya yaptırdım. Kendim ve çevremde alanlarda ısı dışında bir problem göremedim. Isı sorununu da işlemcinin boost özelliğini devre dışı bırakarak çözdüm. Fps'e hiçbir etkisi olmuyor ve cihaz 90 derecelerde çalışırken 65 civarında oynuyorum. Dediğim gibi yazma sebebim tamamen yaşadığı sorunu sebep belirtmeden saldırırcasına alma diyenlere yönelikti.
Ha ekleyeyim bugün alacak olsam muhtemelen farklı markalara yönelirim. Bunun markayla bir alakası yok tamamen çok övülen markaların ne gibi artısı var onu denemek istiyorum. Asus veya Lenovo alırım gibi duruyor ilerleyen aylarda.

Bilgisayar Özelleştirme | Casper.com.tr bu model bütçeme uygun duruyor bir de Bilgisayar Özelleştirme | Casper.com.tr böyle 50klık üst düzey ama bütçemi aşan bir laptop bu da. Bileşenler, donanımlar, tasarım vs. hepsi benim gözümde güzel ama internette yok çok ısınıyor driver kurulmuyor vs. sorunlar var diye görüyorum uzun zamandır da araştırıyorum. Excalibur 2023 senesinde bu yeni 13. nesil islemci ve RTX 4000 serisi ile ısınma ve driver sorunları çözmüş müdür? Ben çözdü diye umuyorum ve cidden hiçbir sorunla karşılaşmadım diyelim driver kuruldu Ultra ayarlarda zorlayınca 90 derecelere çıkıyor onun dışinda 60 70 derece falan. Eee peki bu donanımlar hele RTX 4060 ve RTX 4070 satın alınca oynayacağim ilk oyunlardan olan Call of Duty Modern Warfare 2, Call of Duty Warzone ve Call of Duty Black Ops Cold War oyunlarını 4K oynatır mı zaten artık bu donanımlar açar oyunu.

Reis yine senden iyi bilemem ama bence ASUS bakmalısın ASUS bu konuda en az şikayete sahip diye biliyorum.

Reis yine senden iyi bilemem ama bence ASUS bakmalısın ASUS bu konuda en az şikayete sahip diye biliyorum.

Bu konu dediğim laptop konusunda az şikayete sahip ve soğutması çok daha iyidir bence.

Vallahi hocam genele baktığında tabii haklısın ama senin yaptığın gibi hiçbir sebep sunmadan alma demeleri adama niye diye sordurur. Ben aldığım zaman ısı ve garanti sorunları olduğunu söylediler aldım ve abartılacak bir problem yaşamadım. Servise bakım için 4-5 kez birinde de fanın ses yapması sonucunda gittim bir iki saat içerisinde garantisi bitmesine rağmen fanı değiştirdiler merdiven altı bilgisayarcılar fan için 100 liradan aşağı fiyat çekmezken serviste o zamanın parasıyla 30-40 lira gibi bir paraya yaptırdım. Kendim ve çevremde alanlarda ısı dışında bir problem göremedim. Isınma sorununu da işlemcinin Boost özelliğini devre dışı bırakarak çözdüm. FPS'e hiçbir etkisi olmuyor ve cihaz 90 derecelerde çalışırken 65 civarında oynuyorum. Dediğim gibi yazma sebebim tamamen yaşadığı sorunu sebep belirtmeden saldırırcasına alma diyenlere yönelikti.

Ha ekleyeyim bugün alacak olsam muhtemelen farklı markalara yönelirim. Bunun markayla bir alakası yok tamamen çok övülen markaların ne gibi artısı var onu denemek istiyorum. ASUS veya Lenovo alırım gibi duruyor ilerleyen aylarda.

Ama işte hocam risk, sende olmamış ama o adama eğer ki bir denk gelirse o zaman işte yandı bu denk gelme oranı ASUS'da %10 sa Casper'da %45'lerde

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı