Tabi ki yarışamaz MSI ile ona kimse laf söyleyemez zaten.Yani bencede Casper var sanırım metalik kasa diyorlar çok Bi sıkıntısı yok ama msı ile yarışamaz
Tabi ki yarışamaz MSI ile ona kimse laf söyleyemez zaten.Yani bencede Casper var sanırım metalik kasa diyorlar çok Bi sıkıntısı yok ama msı ile yarışamaz
Yani bende de Casper var sanırım metalik kasa diyorlar çok bir sıkıntısı yok ama MSI ile yarışamaz.
Ömür boyu ücretsiz bakım hizmeti var Casper'da. MSI'da yok diye biliyorum ben.Casper yıllık bakım hizmeti yok sanırım bir de elektrik sobası diyorlar.
Ömür boyu ücretsiz bakım hizmeti var Casper'da. MSI'da yok diye biliyorum ben.
O kadar da değildir ya.Güvenilir mi bilmiyorum adamın 16 GB RAM varmış geldiğinde 8'e düşmüş bilemedim bizim bilgisayarcı daha güvenilir.![]()
Merhabalar arkadaşlar. Yıllardır Casper markası hakkında çok fazla kötü yorum okuyorum ve duyuyorum. Yok servisi berbat, yok bilgisayarları kalitesiz, içindeki parçalar dandik vs. gibi laflar çok fazla. Birincisi bu lafların gerçeklik payı var mı? İkincisi kendi yaşadığım durumdan örnek vermek gerekirse ASUS markasının 12000 TL'lik bilgisayarını aldım ve aşırı dandik bir bilgisayar olduğunu gördüm, ASUS gibi büyük bir markanın servisi tecrübeyle sabit bir şekilde berbat. Şimdi soruyorum sizlere arkadaşlar. Excalibur G911 modeli alınırsa uzun ömürlü olur mu?
Yorumları okurken çok fazla takim tutar gibi marka önerileri okudum, bayağı güldüm. Excalibur, Acer, HP, Lenovo, ASUS gibi markaların parçalarının taiwandaki foxcoon firmasında üretiliyor. İşlemcisinden ekran kartına ayni marka üretiyor. Şu an Lenovo HP Acer ASUS gibi plâstik kasa yerine, metal alaminyum kasa seçmek ve M.2 SSD içinde olması büyük bir fark oluşturuyor. Casper yerli üretim kurtulup ithal üretim yapmaları saydığım markalardan metal alüminyum ve M.2 SSD için kesinlikle tercih edilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.