Excalibur G911 alınır mı?

aha0202

Megapat
Daha fazla  

Gördüğünüz linkteki sistem çok ucuza geliyor özelliklerine göre ve acaba gerçek mi diye merak ettim. Çünkü hiçbir yerde incelemesini bulamadım.

Bu fiyata eğer gerçekse alınır mı?

Fiyat gerçektir MediaMarkt satıyor zaten. Bende Excalibur kullanıyorum eskisine göre daha iyiler şuan. Bu fiyatada bulursanız 4050 bulursunuz en fazla alıp geçin en iyisi.

Niye bu kadar ucuz ki dolandırıcı falan olmasın.

MediaMarkt'ın göndereceği yazıyor açıklamada.

Fiyat gerçektir MediaMarkt satıyor zaten. Bende Excalibur kullanıyorum eskisine göre daha iyiler şu an. Bu fiyatada bulursanız 4050 bulursunuz en fazla alıp geçin en iyisi.

Ama hiçbir sitede inceleme ya da video bulamadım bir tek yine buraya açılmış konuları buldum.

Gördüğünüz linkteki sistem çok ucuza geliyor özelliklerine göre ve acaba gerçek mi diye merak ettim. Çünkü hiçbir yerde incelemesini bulamadım.

Bu fiyata eğer gerçekse alınır mı?
Satici mediamark sorun olmaz o konuda. Casper olsa bile ben alirdim sanirim. @muratscd

Ayrıca sepete ekleyip onayla kısmına gittiğimde 0 TL gözüküyor daha sonrasında ürünleri görmek için olan yukarı ok tuşuna basınca 33kya geri çıkıyor o biraz kafamı karıştırdı.

Satici mediamark sorun olmaz o konuda. Casper olsa bile ben alirdim sanirim. @muratscd

Bir sıkıntı yaşarsam iade konusunda sıkıntı çıkarırlar mı?

Ayrıca sepete ekleyip onayla kısmına gittiğimde 0 TL gözüküyor daha sonrasında ürünleri görmek için olan yukarı ok tuşuna basınca 33kya geri çıkıyor o biraz kafamı karıştırdı.

Satıcıya sorun hocam en iyisi. Belki Hatalı fiyatlandırma da olabilir.

MediaMarkt sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum.

Casper Nirvana gönderiyorlar, aynı durumu N11 uygulamasındada yapmışlardı. İade etmekle uğraştırıyorlar sonra, almayın.

Satıcıya sorun hocam en iyisi. Belki hatalı fiyatlandırma da olabilir.

MediaMarkt sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum.

Hocam açılan konulara baktığımda daha önce N11'de çok ucuza satılıyormuş.
Ayrıca bu fiyattan alırsam hatalı fiyatlandırma bile olsa göndermezler mi?

Casper Nirvana gönderiyorlar, aynı durumu N11 uygulamasındada yapmışlardı. İade etmekle uğraştırıyorlar sonra, almayın.

Nasıl yani gösterilen ürünü göndermek zorunda değiller mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı