Excalibur G911 vs MSI Katana B12VGK-087XTR

Hocam ön yargınızı kırın. Arkadaşın dediği gibi en alınabilecek modeller onlar. Excalibur almayın.

Teşekkür ederim.

Hocam önceliğiniz ekran kartı olsun, ben işlemcisine aldanıp 3050 ekran kartlı laptop aldım, performansı fena değil ama bir 4050/60 değil kesinlikle. Yani bence önem sıralamanız ekran kartı, işlemci, RAM ve en son depolama olmalı. 2-3 aydır Excalibur'um var pek sorunum olmadı ama yine de önermem.

Hocam önceliğiniz ekran kartı olsun, ben işlemcisine aldanıp 3050 ekran kartlı laptop aldım, performansı fena değil ama bir 4050/60 değil kesinlikle. Yani bence önem sıralamanız ekran kartı, işlemci, RAM ve en son depolama olmalı. 2-3 aydır Excalibur'um var pek sorunum olmadı ama yine de önermem.

Peki sen aldığın laptop G870 mi yoksa G911 mi ve sana başka soru soracağım o zaman senin laptop kasası neden yapılış kasası güçlü mu yani.

Bir şey daha sormak istiyorum bu Monster bilgisayarları karşılaştırdım ucuz olan daha iyi neden ve indirim veya herhangi bir şey gelmedi ucuz olana neden boyle olduğunu bilen var mı?
1705739362243.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı