Excalibur G915 alınır mı?

Tamamen birebir aynı düşünce mevcut :D.
Slayer fiyatları çok değişken düşse düşse 55 olur ama baktığım zaman indirimsiz G915 55.000 TL, Slayer indirime girerse oda 55 olur diye düşünüyorum. Bakalım, göreceğiz artık.

Öneriniz nedir?
48k civarıydı sanırım g870 te 5060 veriyor ama g915 e göre biraz - leri var fiyat bakımından, g915 ten daha iyisi için 10k felan eklemek lazım şuan için ama x7t içinde indirim beklerim diyorsanız o sizin kararınız. Ben genel kullanım için için g915 i daha uygun buldum. Eğer oyun ağırlıklı kullanacaksınız x7t daha uygun olabilir ama şuanki fiyatla alınmaz. G915 indirimlerden önce 57k ydı normal fiyat ise 60k gözüküyordu Kasım indirimlerine özel düştü 53k yada gayet alınabilir ki zaten 5060lar 50k dan başlıyor hemen hemen.
Monster tulpar v3.4.4 var HX işlemcili olan ama yinede ben 58k ya bunu alcama g915 o alırdım. Kasa tasarımı, klavye, 16.10 olması vs. Kısacasi 53k ya gayet kabul edilebilir bir bilgisayar. Ben aldım, yola çıktıydı cuma şuan dinleniyo bı yerde pazartesi tekrar yola çıkacakmış gözünü sevdiğim 😁
X7T de 55k ya düşerse gayet iyi fiyat alınabilir ben birazda klavyesi ve kasası daha güzel diye aldım birde o ekran çerceveleri göründüğü kadar ince değildir ama nasıl bir hissiyatı var merek ettim. ama dediğim gibi benim önceliğim donanım diyorsanız kesinlikle x7t ama bilginiz olsun 5060 2k da 8gb v ramden dolayı darboğaz yemesi çok olası heleki yeni oyunlarda genelde 1080p ye çekme ihtiyacı duyarsınız gibi bence o yüzden direk FHD ekran biraz daha mantık.

Tamamen birebir aynı düşünce mevcut :D.
Slayer fiyatları çok değişken düşse düşse 55 olur ama baktığım zaman indirimsiz G915 55.000 TL, Slayer indirime girerse oda 55 olur diye düşünüyorum. Bakalım, göreceğiz artık.

Öneriniz nedir?

HB premium ile 53 bin TL daha da düşmez. GameGaraj alınmaz az forumu ve diğer yerleri incelerseniz bir takım bilgilere erişirisiniz YT üzerinden yorumlarada dikkat edin.

İki kez x7t-5060 almış biri olarak dilim yandı, bir kaç gündür Casper'ın bu modeli hakkında bilgi toplamaya çalışıyordum, genel olarak algılar olumlu yeni kasaya geçildi deniyor, kullanıcılar şuan için hissiyatına güzel diyor. Fiyat güzel, kağıt üstünde özellikler güzel. 10 taksit olayı da var. İndirimi kaçırma psikolojisine de kapılıp bir kaç saat önce aldım Casper'i. Bir şans vericem ben. İlk 14 gün içinde bir sorunla karşılaşmazsam gittiği yere kadar devam ederim. Daha kötüsü olacağını düşünmüyorum açıkçası belli olmaz tabi. İnsanlar gözü kapalı gamegaraj alınır diyor da bu cihazların ne gibi sorunlar açacağı daha belli değil ki ilk andan itibaren iki cihazda da sorun yaşadığım için en iyi kendim tecrübe ettim. Casperda bir sorun yaşarsam veya yaşamazsam da forumda paylaşmaya çalışıcam. (Gamegaraj Ekim'de 55 liraydı ufak bir indirimle 53 e almıştım şuan absürt şekilde fiyat yükseltip indiriyorlar nabza göre şerbet. 55 e alırsanız bir kaç hafta önceki fiyata alırsınız iyi falan değil yani)

İki kez x7t-5060 almış biri olarak dilim yandı, bir kaç gündür Casper'ın bu modeli hakkında bilgi toplamaya çalışıyordum, genel olarak algılar olumlu yeni kasaya geçildi deniyor, kullanıcılar şuan için hissiyatına güzel diyor. Fiyat güzel, kağıt üstünde özellikler güzel. 10 taksit olayı da var. İndirimi kaçırma psikolojisine de kapılıp bir kaç saat önce aldım Casper'i. Bir şans vericem ben. İlk 14 gün içinde bir sorunla karşılaşmazsam gittiği yere kadar devam ederim. Daha kötüsü olacağını düşünmüyorum açıkçası belli olmaz tabi. İnsanlar gözü kapalı gamegaraj alınır diyor da bu cihazların ne gibi sorunlar açacağı daha belli değil ki ilk andan itibaren iki cihazda da sorun yaşadığım için en iyi kendim tecrübe ettim. Casperda bir sorun yaşarsam veya yaşamazsam da forumda paylaşmaya çalışıcam. (Gamegaraj Ekim'de 55 liraydı ufak bir indirimle 53 e almıştım şuan absürt şekilde fiyat yükseltip indiriyorlar nabza göre şerbet. 55 e alırsanız bir kaç hafta önceki fiyata alırsınız iyi falan değil yani)
Bende şimdi sipariş verdim hocam 14 gün içinde iade hakkımız casper a özel bir durum mu ilk defa duydum da böyle birşey. Normalde 17.3inçlik loq alıcaktım ama bunun tasarımı daha bir hoşuma gitti (gerçekte belki loq daha güzeldir) ikimizede hayırlı olsun şimdiden.

Bende şimdi sipariş verdim hocam 14 gün içinde iade hakkımız casper a özel bir durum mu ilk defa duydum da böyle birşey. Normalde 17.3inçlik loq alıcaktım ama bunun tasarımı daha bir hoşuma gitti (gerçekte belki loq daha güzeldir) ikimizede hayırlı olsun şimdiden.
Hayırlı olsun hocam, normal şartlarda cayma hakkı diye bir şey var. Yasal olarak bazı ürün grupları hariç 14 gün içinde koşulsuz iade hakkımız mevcut. Bazı satıcılar bunu uygulamıyor sanırım bilmiyorum tam ama durumu thh'ye falan taşıdığınızda sonuç alınır yine muhtemelen. Satıcı Hepsiburada olduğu için ben güvenerek aldım. Bakalım neler göreceğiz :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı