Excalibur G915 nasıl, alınır mı?

MİRO362

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ben yakın zamanda bir bilgisayar alacağım. Aslında bunu almamım farklı sebepleri var ama en önemlisi tabii ki oyun. Bir de acaba YouTuber olur muyum diye düşünüyorum. Arkadaşlarla bu konuda birbirimizi biraz gazladık da😅bilgisayar olarak da dizüstü almayı daha uygun buldum bununla ilgili bir sorumuda daha sonra paylaşırım. Şu an Excalibur G915'i seçtim. Biraz özelleştirdim ve şöyle bir şey oldu: i7 13620H, RTX 5070, 32 GB RAM, 2TB SSD.
Sizce Excalibur alınır mı? Bazıları alınmaz çok dandik derken bazıları çok güzel diyor. G915'in Trendyol, Hepsiburada yorumları da gayet iyi. Bu bilgisayarı alsam tahminen oyunlarda nasıl performans alırım ve oyun videoları çekmeme yeter mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ben yakın zamanda bir bilgisayar alacağım. Aslında bunu almamım farklı sebepleri var ama en önemlisi tabii ki oyun. Bir de acaba YouTuber olur muyum diye düşünüyorum. Arkadaşlarla bu konuda birbirimizi biraz gazladık da😅bilgisayar olarak da dizüstü almayı daha uygun buldum bununla ilgili bir sorumuda daha sonra paylaşırım. Şu an Excalibur G915'i seçtim. Biraz özelleştirdim ve şöyle bir şey oldu: i7 13620H, RTX 5070, 32 GB RAM, 2TB SSD.
Sizce Excalibur alınır mı? Bazıları alınmaz çok dandik derken bazıları çok güzel diyor. G915'in Trendyol, Hepsiburada yorumları da gayet iyi. Bu bilgisayarı alsam tahminen oyunlarda nasıl performans alırım ve oyun videoları çekmeme yeter mi?

Hocam bazıları Excalibur'ların iyi soğutma performansı vermediğini düşünüyor. Ancak sizin özelleştirdiğiniz parçalar çok güçlü ve oyun için çok performanslı. Eğer sık seyahat ediyorsanız almanızı tavsiye ederim fakat masaüstü hem daha fazla performanslı ve daha bütçe dostu olduğu için ben masaüstü tavsiye ederim. Ancak dediğim gibi çok sık seyahat ediyorsanız bu laptop oyun ve YouTube için yeterli.

Hocam bazıları Excalibur'ların iyi soğutma performansı vermediğini düşünüyor. Ancak sizin özelleştirdiğiniz parçalar çok güçlü ve oyun için çok performanslı. Eğer sık seyahat ediyorsanız almanızı tavsiye ederim fakat masaüstü hem daha fazla performanslı ve daha bütçe dostu olduğu için ben masaüstü tavsiye ederim. Ancak dediğim gibi çok sık seyahat ediyorsanız bu laptop oyun ve YouTube için yeterli.
Yorum için teşekkürler. Evet masaüstü çok daha iyi perfonmans verir, mesela arkadaşımda İ7 13700HX+RTX 5060 lı Monster var minecraftta 700 civarı fps alırken neredeyse aynı fiyata toplanmış Ryzen 5 7600+Rx 7800xt masaüstü toplanmış arkadaşım aynı oyunda 2000 fps civarı alıyor. Fakat ben genelde olmasa da özellikle yazları çok seyehat eden biriyim ve genelde yazları daha çok boş vaktim olduğu için bilgisayarı bu dönemde de kullanmayı istiyorum. Bu yüzden dizüstü almaya karar kıldım. Soğutmak içinde soğutucu almayı düşünüyorum mesela Rampage Prote R6 gibi

Yorum için teşekkürler. Evet masaüstü çok daha iyi performans verir, mesela arkadaşımda i7 13700HX+RTX 5060'lı Monster var Minecraft'ta 700 civarı FPS alırken neredeyse aynı fiyata toplanmış Ryzen 5 7600+RX 7800XT masaüstü toplanmış arkadaşım aynı oyunda 2000 FPS civarı alıyor. Fakat ben genelde olmasa da özellikle yazları çok seyahat eden biriyim ve genelde yazları daha çok boş vaktim olduğu için bilgisayarı bu dönemde de kullanmayı istiyorum. Bu yüzden dizüstü almaya karar kıldım. Soğutmak içinde soğutucu almayı düşünüyorum mesela Rampage Pro'te R6 gibi.

Seyahat ediyorsanız gönül rahatlığıyla alabilirsiniz hocam. Fakat "laptop soğutucuları işe yaramıyor" gibi konularda var bence alttaki konuya bakın. Şimdiden hayırlı olsun🙂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı