NihilDio
Decapat
Daha fazla
Öncelikle iyi günler. Çok uzun olmasa da uzun süre önce düşüncesizce piyasa değerinin çok üstüne rezalet ötesi bir laptop aldım ayıptır söylemesi markası Excalibur. Burada birazcık daha sorun çözümünden ziyade akıl danışmak için yazıyorum. Bilgisayar sorunlu birçok kez servise gitti geldi hiçbir şey çözülmedi ama sorun da gözükmüyor. Kısaca sorunuma mal zaten buydu sen bunu bile bile aldın tarzı bir cevap alıyorum. Bu konuda haklılar, araştırmadan ani bir karar ile ne olduğu belirsiz tefeci tarzı bir mağazadan alındı. Akıl danışacağım kısma gelirsek ürün garantisi devam ediyor ama alımının üzerinden yaklaşık bir dokuz ay geçti ve ben bu bilgisayar ile ne yapacağımı bilemiyorum. Böyle bir durumda hukuki sürece mi başvurmalıyım, aldığım fiyatın yüzde biri civarında bir ücrete satmalı mıyım veya malın durumunu bile bile birisi bunu ortalama çok berbat olmayan bir fiyata alır mı? Tüketici hakem heyeti düşündüm fakat üzerinden geçti ve tekrar peşine düşmek akıl karı olur mu? Böyle bir sorun yaşayan abilerim ablalarım bir yol gösterirse sevinirim. Umudum dolandırılmışsın bir bardak soğuk su iç tarzı önerilerden ziyade yapıcı cevaplar ama durum bu kadar vahim ise çekinmeden söyleyebilirsiniz. Maksat akıl danışmak hiç değilse boşuna vakit harcamamış olayım. Birkaç dakikanızı ayırıp cevap yazdıysanız şimdiden teşekkür ederim.