Excalibur laptopta touchpad'in solundan gelen takırtı sesi normal mi?

LaptopMaster

Femtopat
Daha fazla  
Hayırlı akşamlar Excalibur laptopumu teknik servise göndermiştim. Laptopum geri geldiğinde touchpad'de ses gelmeye başladı. Bu sol tarafa tık etmeyecek kadar bastırınca takırtı geliyor. Bilmiyorum belki bana garip gelmiştir. Elinde olan deneyebilir mi? Ayrıca touchpad'de sol tarafa dogru araya kağıt sokabiliyor musunuz? Bende kağıt girecek kadar ince bir boşluk var.

Merhaba ufak bir kağıt sokup kontrol ettim ve resmini attım bakabilirsiniz ses olarak da normal bir tık sesi geliyor herhangi bir farklılık hissetmedim size farklı geliyorsa isterseniz videosunu atın daha iyi değerlendirebilirim.

Dosya Ekleri

• IMG_2163.jpeg
    IMG_2163.jpeg
    217,5 KB · Görüntüleme: 8
Merhaba ufak bir kağıt sokup kontrol ettim ve resmini attım bakabilirsiniz ses olarak da normal bir tık sesi geliyor herhangi bir farklılık hissetmedim size farklı geliyorsa isterseniz videosunu atın daha iyi değerlendirebilirim.

Hocam video nasıl atabilirim?

Yani giriyor, hocam size zahmet bir de alt kısmını dener misiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Ardawai

@sweetc4n

Dosya Ekleri

• IMG_20251122_195503.jpg
    IMG_20251122_195503.jpg
    89,8 KB · Görüntüleme: 4
Son düzenleme:
Hocam video nasıl atabilirim?

Yani giriyor, hocam size zahmet bir de alt kısmını dener misiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Ardawai

@sweetc4n

Bir sıkıntı yok hocam, servis sonrası farklı gelmesi normal. Zamanla alışırsınız. Benim laptop da 2 aylık G870’in 5060 modeli. Profilimde de yazıyor. Sizin yaptıklarınızın aynısını yaptım, hiçbir farklılık hissetmedim. İçiniz rahat olsun.

Bir sıkıntı yok hocam, servis sonrası farklı gelmesi normal. Zamanla alışırsınız. Benim laptop da 2 aylık G870'in 5060 modeli. Profilimde de yazıyor. Sizin yaptıklarınızın aynısını yaptım, hiçbir farklılık hissetmedim. İçiniz rahat olsun.

Hocam alt tarafından da kağıt giriyor mu yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim 😀

Hocam o tok tıkırtı sesi değil ama videodaki hafif Elimi dokunup çekince çıkan ses.

Hocam alt tarafından da kağıt giriyor mu yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim 😀

Hocam o tok tıkırtı sesi değil ama videodaki hafif Elimi dokunup çekince çıkan ses.
Rica ederim öncelikle benim alt tarafından da kağıt giriyor hocam. Bende hafif dokundurduğumda sizin videodaki sesin aynısı çıkıyor, bizzat aynı açıdan bende kayıt alıp denedim bir farklılık var mı diye. Bahsettiğim gibi bir sıkıntı çıkarmaz, sesin de biraz rahatsız edici olması Casper'ın kendi tasarımından kaynaklı.

Rica ederim öncelikle benim alt tarafından da kağıt giriyor hocam. Bende hafif dokundurduğumda sizin videodaki sesin aynısı çıkıyor, bizzat aynı açıdan bende kayıt alıp denedim bir farklılık var mı diye. Bahsettiğim gibi bir sıkıntı çıkarmaz, sesin de biraz rahatsız edici olması Casper'ın kendi tasarımından kaynaklı.

Müteşekkirim hocam saygılarımı iletiyorum sizlere. Hayirli geceler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı