Excalibur laptopun bakımları nerede yaptırılır?

591529

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba, laptopumu an itibari ile sattım. Fakat ben aldığımdan beri bakımlarını yaptırmadım. Bu sebepten alıcıya yaptırmasını önerdim. Sorum şu ki; tam olarak nerede yaptırılacağı hakkında fikrim yok. Garantisi devam ediyor hâlâ bunun için nerede ilgilenirler?

Casper yapar omur boyu bakım garantılerı vardı sanırım.

Ömür Boyu Performans Garantisi Nedir?​

Yoğun ve ağır, oyun ve programlar kullanılan cihazların “performansları” zamana yenik düşebilir. Bu gibi durumlarda yapılacak rutin performans bakımları ile hem performans kaybı yaşamaz hem cihazınızın ömrünü uzatırsınız. Ömür boyu performans garantisi sunan Excalibur oyun ve performans cihazınızın performansı emin ellerde!

Ömür Boyu Performans Garantisi Nedir?

Hangi işlemleri Kapsar?​

Excalibur cihazınızın uzun süreli performans sağlaması için yapılması gereken rutin bakımları ömür boyu ücretsiz yaptırmanızı sağlayan garantinin kapsamında olan işlemler;
  • Fan ve toz temizliği
  • Termal macun değişimi
  • Klavye ve ekran temizliği
  • Aksesuar ve bileşen kontrolleri
  • Performans ölçümleri
  • Fiziksel ve sistemsel kontroller
  • Risk raporlama ve gerektiğinde upgrade önerileri bulunmaktadır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Servis bedava yapıyordu o işi yanlış hatırlamıyorsam. Tabii sürdükleri macun nedir öğrenmek gerek. Diş macunu sürebilirler, beklerim Casper servisinden😀 kendisi düzgün bir macun alıp sürmesi çok daha iyi olur alan kişinin. @591529 tenekeyi elinizden çıkardığınız için çok sevindim🥳

Ömür Boyu Performans Garantisi Nedir?​

Yoğun ve ağır, oyun ve programlar kullanılan cihazların “performansları” zamana yenik düşebilir. Bu gibi durumlarda yapılacak rutin performans bakımları ile hem performans kaybı yaşamaz hem cihazınızın ömrünü uzatırsınız. Ömür boyu performans garantisi sunan Excalibur oyun ve performans cihazınızın performansı emin ellerde!

Eki Görüntüle 2056596

Hangi işlemleri Kapsar?​

Excalibur cihazınızın uzun süreli performans sağlaması için yapılması gereken rutin bakımları ömür boyu ücretsiz yaptırmanızı sağlayan garantinin kapsamında olan işlemler;
  • Fan ve toz temizliği
  • Termal macun değişimi
  • Klavye ve ekran temizliği
  • Aksesuar ve bileşen kontrolleri
  • Performans ölçümleri
  • Fiziksel ve sistemsel kontroller
Bence sadece Fan, Toz ve Macun değişimi yapıyorlardır. Hatta toz değil, sadece fan ve macun :D

Bence sadece Fan, Toz ve Macun değişimi yapıyorlardır. Hatta toz değil, sadece fan ve macun :D

Ben gönderdim söyledikleri maddelerin hepsini gerçekleştirerek geri gönderdiler.

ömür boyu performans garantisi nedir?​

Eki Görüntüle 2056596

Hangi işlemleri kapsar?​

• Fan ve toz temizliği.
  • Termal macun değişimi.
  • Klavye ve ekran temizliği.
  • Aksesuar ve bileşen kontrolleri.
  • Performans ölçümleri.
  • Fiziksel ve sistemsel kontroller.

Teşekkürler.

En güzeli kendin yapmak.

Yarın kargolayacağım benim yapmama maalesef süre yok alıcı da halihazırda ücretsiz bakımı bulunuyor iken servise götürüp yapar diye düşünmüştüm. Kendim bakımlarını aldığımdan beri yapmadım bu şekilde kullanırsa iade eder büyük ihtimalle.

Servis bedava yapıyordu o işi yanlış hatırlamıyorsam. Tabii sürdükleri macun nedir öğrenmek gerek. Diş macunu sürebilirler, beklerim Casper servisinden😀 kendisi düzgün bir macun alıp sürmesi çok daha iyi olur alan kişinin. @591529 tenekeyi elinizden çıkardığınız için çok sevindim🥳

Anladım alıcıya Casper servisinden yapıldığını bildireceğim. Yani orasına ben çok bakmıyorum şu anki halinde kalmasında 😀 zaten cihazın durumundan bahsettim alıcı bakımlarını yaptıracağını söyledi.

Bence sadece fan, toz ve macun değişimi yapıyorlardır. Hatta toz değil, sadece fan ve macun :D

Emin misiniz? Bayağıdır dolabımın içindeydi, yüksek miktarda toz kaptı bu sebepten toz temizliği de olması lazım.

Ben gönderdim söyledikleri maddelerin hepsini gerçekleştirerek geri gönderdiler.

Teşekkürler, umarım öyle olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler.

Yarın kargolayacağım benim yapmama maalesef süre yok alıcı da halihazırda ücretsiz bakımı bulunuyor iken servise götürüp yapar diye düşünmüştüm. Kendim bakımlarını aldığımdan beri yapmadım bu şekilde kullanırsa iade eder büyük ihtimalle.

Anladım alıcıya Casper servisinden yapıldığını bildireceğim. Yani orasına ben çok bakmıyorum şu anki halinde kalmasında 😀 zaten cihazın durumundan bahsettim alıcı bakımlarını yaptıracağını söyledi.

Emin misiniz? Bayağıdır dolabımın içindeydi, yüksek miktarda toz kaptı bu sebepten toz temizliği de olması lazım.

Teşekkürler, umarım öyle olur.

Reis yaptılar mı bende göndercemde sormak istedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı