Esat s Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #1 Monitörüm 1 ms ama UFO testte 4.8 gösteriyor. Monitör markası Excalibur'un 200 Hz'lik modeli.
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #2 Diyoruz ama anlatamıyoruz. Excalibur, Casper, Arçelik, Vestel ve tüm türk markaları kitabi olarak yalan söyler. Öyle sayarlar ki mesela Sony TV'yi geçer TV almaya kalksan. O yüzden yaklaşmayınız..
Diyoruz ama anlatamıyoruz. Excalibur, Casper, Arçelik, Vestel ve tüm türk markaları kitabi olarak yalan söyler. Öyle sayarlar ki mesela Sony TV'yi geçer TV almaya kalksan. O yüzden yaklaşmayınız..
Ciritica Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.448 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #3 Esat s dedi: Monitörüm 1 ms ama UFO testte 4.8 gösteriyor. Monitör markası Excalibur'un 200 Hz'lik modeli. Genişletmek için tıkla... Klasik bir Casper vakası.
Esat s dedi: Monitörüm 1 ms ama UFO testte 4.8 gösteriyor. Monitör markası Excalibur'un 200 Hz'lik modeli. Genişletmek için tıkla... Klasik bir Casper vakası.
sahinhere Decapat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #4 Esat s dedi: Monitörüm 1 ms ama UFO testte 4.8 gösteriyor. Monitör markası Excalibur'un 200 Hz'lik modeli. Genişletmek için tıkla... hocam o monitörü kendim kullandım 2.gün iade ettim, gerçek değeri 5ms aşırı ghosting var ürünü nezaman almıştınız? aoc un 144lüğü bundan kat kat daha kaliteliydi bana göre imkanın varsa iade etmeye bak ,yerine Samsung CRG5 LC24RG50FZRXUF 24" 4 MS 144 Hz HDMI Full HD Curved VA LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri gerçek 4 ms bu modeli alabilirsin.
Esat s dedi: Monitörüm 1 ms ama UFO testte 4.8 gösteriyor. Monitör markası Excalibur'un 200 Hz'lik modeli. Genişletmek için tıkla... hocam o monitörü kendim kullandım 2.gün iade ettim, gerçek değeri 5ms aşırı ghosting var ürünü nezaman almıştınız? aoc un 144lüğü bundan kat kat daha kaliteliydi bana göre imkanın varsa iade etmeye bak ,yerine Samsung CRG5 LC24RG50FZRXUF 24" 4 MS 144 Hz HDMI Full HD Curved VA LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri gerçek 4 ms bu modeli alabilirsin.
picl raknhocam Megapat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 8.764 Makaleler 7 Çözümler 151 Yer İzmir, Buca Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 ASUS ROG STRIX RX 6650XT OC ASUS ROG STRIX B550-F ASUS ROG STRIX 650G Phanteks Eclipse G360A Patriot Viper Steel 2x8GB 4000MHz CL19 Kingston NV2 500GB ID-Cooling SE 214XT ARGB GIGABYTE G24F-2 + Acer SA230ABI Akko 5075 RGB ASUS ROG Gladius III AimPoint Wireless V2 HyperX Cloud Core Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #5 Ekstrem derecede ghostingi olan kalitesiz bir model. Model için normal, fakat iyi bir şey değil tabii ki.
Ekstrem derecede ghostingi olan kalitesiz bir model. Model için normal, fakat iyi bir şey değil tabii ki.
sahinhere Decapat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #6 sahinhere dedi: hocam o monitörü kendim kullandım 2.gün iade ettim, gerçek değeri 5ms aşırı ghosting var ürünü nezaman almıştınız? aoc un 144lüğü bundan kat kat daha kaliteliydi bana göre imkanın varsa iade etmeye bak ,yerine Samsung CRG5 LC24RG50FZRXUF 24" 4 MS 144 Hz HDMI Full HD Curved VA LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri gerçek 4 ms bu modeli alabilirsin. Genişletmek için tıkla... zaten bu fiyat bandında gerçek 1ms bulamazsın , samsungun bu modelini arkadaşım kullanıyor bir sorun yaşamadı f/p olarak bunu önerebilirim
sahinhere dedi: hocam o monitörü kendim kullandım 2.gün iade ettim, gerçek değeri 5ms aşırı ghosting var ürünü nezaman almıştınız? aoc un 144lüğü bundan kat kat daha kaliteliydi bana göre imkanın varsa iade etmeye bak ,yerine Samsung CRG5 LC24RG50FZRXUF 24" 4 MS 144 Hz HDMI Full HD Curved VA LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri gerçek 4 ms bu modeli alabilirsin. Genişletmek için tıkla... zaten bu fiyat bandında gerçek 1ms bulamazsın , samsungun bu modelini arkadaşım kullanıyor bir sorun yaşamadı f/p olarak bunu önerebilirim
longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.877 Makaleler 2 Çözümler 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #7 sahinhere dedi: hocam o monitörü kendim kullandım 2.gün iade ettim, gerçek değeri 5ms aşırı ghosting var ürünü nezaman almıştınız? aoc un 144lüğü bundan kat kat daha kaliteliydi bana göre imkanın varsa iade etmeye bak ,yerine Samsung CRG5 LC24RG50FZRXUF 24" 4 MS 144 Hz HDMI Full HD Curved VA LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri gerçek 4 ms bu modeli alabilirsin. Genişletmek için tıkla... CRG5'de de asiri ghosting var.
sahinhere dedi: hocam o monitörü kendim kullandım 2.gün iade ettim, gerçek değeri 5ms aşırı ghosting var ürünü nezaman almıştınız? aoc un 144lüğü bundan kat kat daha kaliteliydi bana göre imkanın varsa iade etmeye bak ,yerine Samsung CRG5 LC24RG50FZRXUF 24" 4 MS 144 Hz HDMI Full HD Curved VA LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri gerçek 4 ms bu modeli alabilirsin. Genişletmek için tıkla... CRG5'de de asiri ghosting var.
sahinhere Decapat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #8 longwayy dedi: CRG5'de de asiri ghosting var. Genişletmek için tıkla... anladım hocam yanıltmayayım ozaman,ama excaliburdan rezil olduğunu düşünmüyorum
longwayy dedi: CRG5'de de asiri ghosting var. Genişletmek için tıkla... anladım hocam yanıltmayayım ozaman,ama excaliburdan rezil olduğunu düşünmüyorum