Klasik bir Casper vakası.Monitörüm 1 ms ama UFO testte 4.8 gösteriyor. Monitör markası Excalibur'un 200 Hz'lik modeli.
hocam o monitörü kendim kullandım 2.gün iade ettim, gerçek değeri 5ms aşırı ghosting var ürünü nezaman almıştınız? aoc un 144lüğü bundan kat kat daha kaliteliydi bana göre imkanın varsa iade etmeye bak ,yerine Samsung CRG5 LC24RG50FZRXUF 24" 4 MS 144 Hz HDMI Full HD Curved VA LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri gerçek 4 ms bu modeli alabilirsin.Monitörüm 1 ms ama UFO testte 4.8 gösteriyor. Monitör markası Excalibur'un 200 Hz'lik modeli.
zaten bu fiyat bandında gerçek 1ms bulamazsın , samsungun bu modelini arkadaşım kullanıyor bir sorun yaşamadı f/p olarak bunu önerebilirimhocam o monitörü kendim kullandım 2.gün iade ettim, gerçek değeri 5ms aşırı ghosting var ürünü nezaman almıştınız? aoc un 144lüğü bundan kat kat daha kaliteliydi bana göre imkanın varsa iade etmeye bak ,yerine Samsung CRG5 LC24RG50FZRXUF 24" 4 MS 144 Hz HDMI Full HD Curved VA LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri gerçek 4 ms bu modeli alabilirsin.
CRG5'de de asiri ghosting var.hocam o monitörü kendim kullandım 2.gün iade ettim, gerçek değeri 5ms aşırı ghosting var ürünü nezaman almıştınız? aoc un 144lüğü bundan kat kat daha kaliteliydi bana göre imkanın varsa iade etmeye bak ,yerine Samsung CRG5 LC24RG50FZRXUF 24" 4 MS 144 Hz HDMI Full HD Curved VA LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri gerçek 4 ms bu modeli alabilirsin.
anladım hocam yanıltmayayım ozaman,ama excaliburdan rezil olduğunu düşünmüyorumCRG5'de de asiri ghosting var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.