Çözüm Excalibur Turbo Fan nasıl kapatılır?

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Soas

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, Excalibur G870 sahibiyim. Bir gün yanlışlıkla FN+F1 kombinasyonu ile Turbo fanı yanlışlıkla açtım. Sonrasında ise internette(burası dahil) gördüğüm hiçbir yol ile kapatamadım Turbo fanı. Control Center'da ofis modundaydı ve fan ayarı seçeneği yoktu. Bilgisayar açılırken hem ESC hem F2'ye basarak başka bir yol denemiştim, bilgisayar ayarını ön yükleme ayarına döndürmeye çalıştım, yine olmadı. FN+F1 zaten işe yaramıyordu. Basınca ekran kararıyor, uyku modundan çıkınca ise tekrar gürültüyle çalışıyordu. Sonra bir şey daha deneyeyim dedim, FN ve F1'e bastım tekrar, bu sefer ekran uyku moduna basınca güç tuşundan bilgisayarı kapattım (üçgen tuş) Ve 1 haftalık işkence sadece bilgisayarı kapatmam ile bitti. Aklına gelmeyenler için bunu buraya yazmak istedim.

Hocam konuyla alakasız 870 alınır mı? Tavsiye ediyor musun 5060 kartlısı şu an 44 bin alasım var.

Son düzenleme:
Şu an indirim var. Çok uyguna geliyor neden pişmansınız?
kankam çok fazla ısınıyor ben daha alalı 1 yıl olmadı işlemci özellikle çok ısınıp kendini koruma moduna alıyor. yani alsan bile büyük ihtimal 3 4 ay sonra fazla ısındığından tam performansını alamazsın.

valorantta bile fps drop yiyorum o derece.

kankam çok fazla ısınıyor ben daha alalı 1 yıl olmadı işlemci özellikle çok ısınıp kendini koruma moduna alıyor. yani alsan bile büyük ihtimal 3 4 ay sonra fazla ısındığından tam performansını alamazsın.

valorantta bile fps drop yiyorum o derece.
Hocam modeliniz nedir ben de almayı düşünüyordum da

Hocam konuyla alakasız 870 alınır mı? Tavsiye ediyor musun 5060 kartlısı şu an 44 bin alasım var.
Ben bitirme projesi için almıştım(mühendisim), oyun oynayınca ne kadar kaldırır bilmiyorum, Antalya sıcağında fanlar çalışıyor fakat sıcaktan kapatacak kadar bir sıcak olmadı. Fakat ben de fanların çok sakin olmadığını düşünüyorum, onun dışında problem sayılabilecek bir şey yaşamadım. Bu arada servise gönderip 6 ayda bir fanları temizletme şansımız var.

Bu teknoloji forumunu kullanıp hala nasıl Casper bilgisayar bakıyorsunuz anlamıyorum. Adamlar ucuza çok dandik bilgisayar satıyor. Ucuz etin yahnisi olmayın. Ver 5 10 bin TL yıllarca kullanacak sorunsuz seriler al. Bizde isterdik övelim yerli markalarımızı ama hep problemli ürünler ve kasalar, kötü malzemeleri bize satıyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı