Exccalibur monitör 1-2 saniyelik ekran kararması

Valiantt

Hectopat
Daha fazla  
Öncelik ile merhaba 1 hafta önce yeni monitörüm olan Casper Excalibur E24FHD-G 24.5 165 Hertz G-Sync destekli monitör aldım. Fakat 2 adet ölü piksel ile karşılaştığım için değişim yaptırdım yani çok tecrübe edinemedim. Anlayacağınız 2 gün önce tekrar elime ulaştı genellik ile Valorant oynarken ekran bir anda 1 saniye belki de daha az bilemiyorum siyah ekran olup geri geliyor ve çok dikkatimi dağıtıyor. Sorun neden kaynaklı anlayamadım. Driverları silip temiz kurulum yaptım. Ekran kartım için DP kablosun da mı bir sıkıntı var anlayamadım hala. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Belli bir vakit G-Sync kapalı halde oynayacağım bakalım şu an kapalı ayrıca DP kablosu yerine HDMI kablosunu taktım 165 Hertz destekli şimdilik bir problem yok gibi belli bir vakit içinde yapmazsa G-Sync aktif edip deneyeceğim belki de ondan kaynaklı bir sorundur.
Bir ara G-Sync aktif ettiğim zaman mı oluyor acaba dedim ama yok Display Port taktığım zaman yapıyor arkadaşlar yardımcı olabilecek biri var mı bu arada farklı oyunlar indirip testini yaptım her oyunda yapıyor ve sadece oyunda olduğum zaman yapıyor anlamadım gitti yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Bugün son saatler de tekrar DP çıkarıp HDMI kablosunu takıp 165 Hz yenileme hızı ile oyunlara girdim herhangi bir siyah ekran olmadı DP kablosun da sorun olabilir mi?
Yeni Display Port kablosu denedim lakin düzelmedi ilk gönderdikleri monitörde böyle bir şey yoktu ama ölü pixel vardı değişim istedim. yardım edecek biri yok mu arkadaş ya deliricem ben.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı