Excel çok fantastik bir program mı?

unwanted

Decapat
Daha fazla  
Millet sadece basit girdi çıktı fonksiyon için kullanılıyor zannediyor ama ama yapılanları görünce şok oldum.

Excel'le ileri seviye işler yapılabiliyor da genelde firmalarda basit girdi çıktı işleri ve tablo oluşturma gibi işler kullanıldığından çoğu kişi ileri seviye öğrenme işini yapmıyor haklı olarak.

Ben daha fantastik bir şey bekliyordum da oyun animasyon simülasyon yapanlar var yani.
O açıdan bakarsanız zaten yapabileceğinizin bir sınırı yok. Her sisteme Doom portalyanlar veya Minecraft'ta RedStone ile bilgisayar yapanlar da var. Herhangi bir derecede genişletmeye izin veren her sistemde bu tarz şeyleri zaten yapabilirsiniz. Profesyonel amaçlı, dinamik projeler yapmak ile tinkering farklı şeyler.

Millet sadece basit girdi çıktı fonksiyon için kullanılıyor zannediyor ama ama yapılanları görünce şok oldum.
Excel'de genelde 4 işlem yapılıyor, tablolama v.b de kullanılıyor.

Oradan macrolara, grafiklere, dosya çaprazlamalarına geçip üstüne bir de Access ekleyince bayağı bilgibankası/database yönetimi gibi çalışıyor. Askerde yazıcı arkadaşları Excel'den Access'e yükseltirken tertibim oturup yanında izleyip ufaktan öğrenmiştim, sonuç tüm bölük için harikaydı. Tabi sonra bilgisayar bilenlere eski bilgilerin de girilmesi işi ortaya çıkmıştı, olsun masa başı olmak eksi derecede nöbetten iyidir.

Sadece öğrenmesi mesele. Bir de en güzel hatası - her haltı tarih olarak algılama yeteneği.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı