Excel hücre taşıma sorunu

whywouldnt

Centipat
Taşıdığımız zaman hücre boyu ve genişliğinde aynısı kopyalansın istiyorum. Ama bir türlü yapamadım. Kopyala yapıştır yaptığımda hücre boyutu da değişiyor. Yardımcı olur musunuz?

Hala uğraşıyorum ama satır yüksekliğini bir türlü kopyalayamadım. Sütun genişlikleri ile kopyalamayı başardım ama satır konusunda bir çözümüm yok.​
Kopyaladığınız hücreleri yapıştıracağınız yerde sağ tıklayıp "Özel Yapıştır..." altında tekrar "Özel Yapıştır..." seçeneğini seçin.​
1589478963932.png

"Sütun genişliklerini" seçeneğini seçerek tamam dediğinizde sütun genişliği işlemi tamamlanıyor.
1589479063538.png

Hala uğraşıyorum ama satır yüksekliğini bir türlü kopyalayamadım. Sütun genişlikleri ile kopyalamayı başardım ama satır konusunda bir çözümüm yok.​
Kopyaladığınız hücreleri yapıştıracağınız yerde sağ tıklayıp "Özel Yapıştır..." altında tekrar "Özel Yapıştır..." seçeneğini seçin.​
Eki Görüntüle 562563

"Sütun genişliklerini" seçeneğini seçerek tamam dediğinizde sütun genişliği işlemi tamamlanıyor.
Eki Görüntüle 562565
Oww hocam bayağı ugraşmıssınız çok teşekkürler hemen deniyorum.
Edit: Bir Excel'de nasıl satır genişliklikleri korunmaz ya 100 tane yapıstırma seyi koymussun oraya insan bi de her seyi aynen yapıstırma secenegi koyar valla. Ama yine de çok sağolun hocam 👍

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı