Peki bu durum ne ile ilgili olabilir skatezlerle mi, fareyle mi yoksa mousepad ile mi?Eğer sürtüyorsa denemeye değer
Peki bu durum ne ile ilgili olabilir skatezlerle mi, fareyle mi yoksa mousepad ile mi?Eğer sürtüyorsa denemeye değer
Padiniz nedir bunu bilmeden yorum yapamam skatezde sorun olamaz. Mouse skatez derinlikleri fazla olabilir ama bunlar sorun değil ürünlerin kendi halleri.Peki bu durum ne ile ilgili olabilir skatezlerle mi, fareyle mi yoksa mouse pad ile mi?
Fare Fantech Helios 2, mousepad Klasse Longteng Huoyun, skatez de Obsidian zaten.Padiniz nedir bunu bilmeden yorum yapamam skatezde sorun olamaz. Mouse skatez derinlikleri fazla olabilir ama bunlar sorun değil ürünlerin kendi halleri.
Yani fare skatez bölümleri biraz aşağıda olabilir skatez boyu küçük kalmış olabilir dediğim gibi kenarlara da atıp denediniz mi?Fare Fantech Helios 2, mouse pad Klasse Longteng Huoyun, skatez de Obsidian zaten.
Hocam aynı dediğiniz gibi yaptım, ortalara da birer tane attım.Yani fare skatez bölümleri biraz aşağıda olabilir skatez boyu küçük kalmış olabilir dediğim gibi kenarlara da atıp denediniz mi?
Denediniz mi güzel oldu mu?Hocam aynı dediğiniz gibi yaptım, ortalara da birer tane attım.
Yine aynı şekilde.Denediniz mi güzel oldu mu?
Sürtüyor mu? Ben kenarlarına derken mouse en kenarını kast etmiştim o şekilde denediniz mi?Yine aynı şekilde.
Siz yazdınız ya en üstteki bölümün en sol alt ve sağ altına yapın diye aynı şekilde yaptım.Sürtüyor mu? Ben kenarlarına derken mouse en kenarını kast etmiştim o şekilde denediniz mi?
Bölüm değil yani direk en kenarına takın biraz havada kalır ama belki çözüm olabilir ve çok rahatsız edeceğini sanmam.Siz yazdınız ya en üstteki bölümün en sol alt ve sağ altına yapın diye aynı şekilde yaptım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.