Excel için key nereden alınır?

Kakuzu

Decapat
Daha fazla  
Selamualeyküm yeni bilgisayar alacağım bilgisayar FreeDOS olacak ve Windows kurunca Excel dosyalarını kullanmak istiyorum. Key almam gerekmiş. Lakin yazınca bir sürü farklı fiyatta bir şeyler yazıyor ve 2021 yazıyor pek anlamadım. Sadece Excel dosyalarını kullanmak istiyorum, nasıl bulabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuradaki siteden alabilirsin hocam ben hep buradan alırım daha bir sıkıntı yaşamadım. Sadece Excell lisansı bulabileceğini sanmıyorum attığım linkteki gibi Office 2019 Pro Plus Lisans alırsan içinde Excell de dahil zaten onu da kullanırsın. Yalnız bir önerim var, Office uygulamalarını Microsoft'un kendi sitesinden orijinal indir daha sonra bu sitenin verdiği key ile Excell uygulaması içerisinden etkinleştir.

di
Şuradaki siteden alabilirsin hocam ben hep buradan alırım daha bir sıkıntı yaşamadım. Sadece Excell lisansı bulabileceğini sanmıyorum attığım linkteki gibi Office 2019 Pro Plus Lisans alırsan içinde Excell de dahil zaten onu da kullanırsın. Yalnız bir önerim var, Office uygulamalarını Microsoft'un kendi sitesinden orijinal indir daha sonra bu sitenin verdiği key ile Excell uygulaması içerisinden etkinleştir.
Direkt windows etkinleştirme lisansı alsam excell ve diğerleri yanında gelmez mi? Excell 2021 ve 2019 arasında ne kadar fark var?

Windows etkinleştirmesinde Excel
Direkt windows etkinleştirme lisansı alsam excell ve diğerleri yanında gelmez mi? Excell 2021 ve 2019 arasında ne kadar fark var?

Direkt Windows etkinleştirme lisansı alırsanız içinde Excel gelmez hocam. Excel Microsoft Office programı yani ayrı satılır. 2021 ve 2019 arasında son kullanıcıyı ilgilendiren hayati önem taşıyan bir değişiklik olduğunu zannetmiyorum evde kullanacağız sonuçta. Belki arayüz değişikliği falandır. Sağlamlisanstan ucuzunu alın geçin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı