Çözüldü Excel'de bir sütundaki bütün sayılara değer eklemek

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KashmirX

Hectopat
Bir sütundaki bütün sayılara +20 eklemem gerekiyor fakat nasıl yapacağımı bir türlü çözemedim. Tek tek uğraşmak da istemiyorum zira 300'den fazla satır bulunuyor bu işlemi yapmam gereken. O yüzden yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
Az önce Excel'i karıştırırken şu şekilde hallettim;
Önce boş bir hücreye eklemek istediğim değeri, yani 20'yi yazdım ve sonra kopyaladım. Sonra ekleyeceğim sütundaki hücreleri seçip "Özel Yapıştır"a tıkladım ve oradan "Topla" işlemini seçtim. Ve bu şekilde halloldu. Yine de teşekkürler yardımınız için.
Diyelim A sütununda verilerin, B1 hücresine =A1+20 yaz, sonra aşağı sürükle. İstersen sonrasında işlem yaptığın B sütununda ki hücreleri seç kopyala, A sütununa "değeri yapıştır" de.

Az önce Excel'i karıştırırken şu şekilde hallettim;
Önce boş bir hücreye eklemek istediğim değeri, yani 20'yi yazdım ve sonra kopyaladım. Sonra ekleyeceğim sütundaki hücreleri seçip "Özel Yapıştır"a tıkladım ve oradan "Topla" işlemini seçtim. Ve bu şekilde halloldu. Yine de teşekkürler yardımınız için.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı