Farlitex Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 212 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar,Yazılım 28 Ağustos 2021 #1 Birkaç gün önce başladı ne yapsam da bu hatayı alıyorum. Ne yapsam çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Dosya Ekleri 20210827_222014.jpg 97,1 KB · Görüntüleme: 60
Birkaç gün önce başladı ne yapsam da bu hatayı alıyorum. Ne yapsam çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
ArdaTR564 Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 440 Çözümler 4 Yer /dev/sda2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2021 #2 Farlitex dedi: Birkaç gün önce başladı ne yapsam da bu hatayı alıyorum. Ne yapsam çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... BIOS'a girebiliyor musunuz? Artı 0 Eksi
Farlitex dedi: Birkaç gün önce başladı ne yapsam da bu hatayı alıyorum. Ne yapsam çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... BIOS'a girebiliyor musunuz?
KS KS Farlitex Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 212 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar,Yazılım 28 Ağustos 2021 #3 ArdaTR564 dedi: BIOS'a girebiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... evet ArdaTR564 dedi: BIOS'a girebiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... evet te biostan ne yapmam lazım bios u resetledim zaten başka birşey yapmam lazımmı biosta Son düzenleme: 28 Ağustos 2021 Artı 0 Eksi
ArdaTR564 dedi: BIOS'a girebiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... evet ArdaTR564 dedi: BIOS'a girebiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... evet te biostan ne yapmam lazım bios u resetledim zaten başka birşey yapmam lazımmı biosta
ArdaTR564 Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 440 Çözümler 4 Yer /dev/sda2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #4 İşletim sistemine girerken mi hata oluyor? Eğer öyle oluyorsa format atabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS Farlitex Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 212 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar,Yazılım 29 Ağustos 2021 #5 ArdaTR564 dedi: İşletim sistemine girerken mi hata oluyor? Eğer öyle oluyorsa format atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... fortmat flash ı taksam bile bunu veriyor direk anakart kendini kontrol ediyor 1 sn sonra bu hata geliyor Artı 0 Eksi
ArdaTR564 dedi: İşletim sistemine girerken mi hata oluyor? Eğer öyle oluyorsa format atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... fortmat flash ı taksam bile bunu veriyor direk anakart kendini kontrol ediyor 1 sn sonra bu hata geliyor