Exceria Pro 1 TB SSD kullanılır mı?

LonDex

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. 3000 TL civarına Exceria Pro 1 TB SSD aldım fakat SSD'ye ömrü çok hızlı bitiyor ve ısınma sorunu var deniliyor. Sizce bunlar sıkıntı yaratır mı, iade etmeli miyim? Kullanan varsa deneyimini yazarsa çok iyi olur.

Ayrıca 3000 TL'ye kadar başka önerebileceğiniz SSD var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kullanıyorum. Ömrü diğer ssd'lere göre daha kısa olduğu teknik detaylar kısmında TBW ile belirtiliyor zaten. Diğer ssdler ile karşılaştırınca biraz düşük kalıyor. Isınmayla ilgili sorun yaşamadım.

Arkadaşlar selam. 3000 TL civarına Exceria Pro 1 TB SSD aldım fakat SSD'ye ömrü çok hızlı bitiyor ve ısınma sorunu var deniliyor. Sizce bunlar sıkıntı yaratır mı, iade etmeli miyim? Kullanan varsa deneyimini yazarsa çok iyi olur.

Ayrıca 3000 TL'ye kadar başka önerebileceğiniz SSD var mıdır?

Laptopta kullanıyorum güzel SSD ama evet isiniyor. Masaustunde kullaniyorsaniz SSD sogutucu, laptppta kullaniyorsaniz termal ped ve alüminyum plakali ince bir kit ile bunu cozebilirsiniz.

Laptopta kullanıyorum güzel SSD ama evet isiniyor. Masaustunde kullaniyorsaniz SSD sogutucu, laptppta kullaniyorsaniz termal ped ve alüminyum plakali ince bir kit ile

Laptopta kullanıyorum güzel SSD ama evet isiniyor. Masaustunde kullaniyorsaniz SSD sogutucu, laptppta kullaniyorsaniz termal ped ve alüminyum plakali ince bir kit ile bunu cozebilirsiniz.
Ben de laptop için aldım , herhangi bir işlem yapmasam sıkıntı olur mu , problem yaşar mıyım ssd ile ilgili ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı