- Katılım
- 4 Şubat 2023
- Mesajlar
- 18.335
- Çözümler
- 952
Arkadaşlar çok fazla ısınma ve sağlık problemi şikayeti gördüm SSD'de. Benim için hızı ışık hızında olmasa da olur. Ortalama değerler kafi.
Ama aldığımda 4-5 yıl kullanmak istiyorum ve DRAM bulunmalı. Bütçe olarak da 1.500 TL'nin altına bakıyorum.
970 EVO ister gönül ama ekran kartı almam lazım ve onun için bütçe ayırıyorum. Sizce Exceria G2 alınır mı?
Sağlığı çok hızlı düşer mi? 4-5 yıl sorun çıkartmadan düzenli olarak oyun silip yüklesem bile götürür mü rahat?
![]()
Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Bu SSD'yi kullanıyorum, 1 yıla yakın oldu, sağlık kısmına takılmayın o ömrü belirlemiyor, sıcaklık olarak en yüksek 62C gördüm genel olarak memnunum, sorun yaşamadım.