EXE Academy eğitimleri alınır mı?

omertares

Decapat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI RTX 4060 Ventus 2X Black 8G OC - Intel i3 14100F-MSI Pro H610M - Gskill Ripjawsv 16GB 3200Mhz - MLD M300 512GB SSD
Bu eğitimlerden almayı düşünüyorum alanınız var mı nasıl?

Ben burada herhangi bir "eğitim" göremedim. Belki "Etik Hacker Ol" eğitimi alınabilir ki onun da içeriğini bilmiyoruz sadece 53 adım olduğu için belki alınabilir diyorum ama eğitmenine baktığımızda da kendisi sadece bir influencer. Bilemedim.

Almanızı kesinlikle tavsiye etmem. Çok ama çok pişman oldum. "Etik Hacker Ol" eğitimini satın aldım eğitim içeriğini YouTube'da 9 yaşında bir çocuk arama yaparak Ücretsiz olarak çok daha fazlasını öğrenebilir. eğitimden bahsedersek; Kali linux kurulumu, Sanal Makine, Tor tarayıcı indirme, VPN açmak vpn indirmek, Ağ Adaptörü tavisyesi, Ağ adaptörü bağlama ve bu ağ adaptörününü kullanarak wi-fi Saldırısı (deauthentication) gerçekleştirme, Monitör mod Managed moda geçmek, MAC adresi ne işe yarar, NGROK, Phising (zphisher kullanmış), Metasploit. Eğitim neredeyse bu. her video 3-4 dakika neredeyse ve videoyu izlerken videonun bittiğine şaşırıyorsun o kadar boş bir eğitim. Eğer bilgisayar kullanmayı ve biraz linux kullanmış biriysen (ki böyle bir şey sorduysan biliyorsundur) boşa eğitim satın almayın. Ha bu arada "Siber güvenlik" eğitimi veren şahıs'In kendi exe-acedemy sitesinde büyük bir İDOR (Çok basit fixlenebilecek, sömürülebilecek) açığı var ve bu çok basit sömürülüyor bunu belirtmeme rağmen halen düzeltmedi. Bu nedenle pek sevmiyorum kendisini. Yani Alacak olanlar için boş bir eğitim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı